Ana SayfaPiyasaSavran: Bir rapor en az 3 denetimden geçer---

Savran: Bir rapor en az 3 denetimden geçer

2 / 4
Savran: Bir rapor en az 3 denetimden geçer
11 Ekim 2013 - 11:16 www.borsagundem.com

BİR RAPOR YAYINLANMADAN ÖNCE EN AZ 3 DENETİMDEN GEÇİYOR
Borsagundem.com-Araştırma servisleri yatırımcıya nasıl yön veriyor?
Erkan Savran: Genel olarak baktığımızda araştırma departmanı olarak; makro ekonomik gelişmeler ve şirket performansları hakkında projeksiyonlar yapılarak, bunlara dayalı olarak yatırımcının kararlarına yardımcı olması maksadıyla orta – uzun vadeli strateji raporları hazırlıyoruz. Bu görüşlerimizi kurumsal müşterilerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizde onlara da sunuyoruz.
-Raporları yayınlana kadar kaç denetimden geçiyorsunuz?
Erkan Savran: Raporlarımız yayınlanana kadar en az iki ya da üç denetimden geçiyor. Öncelikle analist, kendi raporunu bir kaç kez gözden geçiriyor. Ardından, ilgili bölüm başkanının denetimi ve düzeltmeleri ve son olarak tüm ekip üyelerinin son bir gözden geçirmesi söz konusu oluyor. İngilizce raporlarımız ayrıca anadili İngilizce olan bir editörümüz tarafından da inceleniyor, gerekli görülürse düzeltiliyor.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ilyria11 Ekim 2013 13:52

    Artik sisecam ve kuruluslarinin tavsiye yazilarini gordukce cinlerim tepeme cikiyor.Anadolucam rusyada fabrika kapatmis kimsenin haberi yok ama di mi neden acaba.Arastiriniz Pokrov fabrikasi su anda faal midir.Diger calisan 4 fabrika yuzde kac kapasite ile calismaktadir ve son olarak stoklarin artis hizi nasildir. Trakyacam da boyuna sirket aliyor gorecegiz sonunu.Eski anadolucam yoneticisi oraya transfer olmus olabilir mi icraatlarina orda devam ediyor mu acaba