Ana SayfaPiyasaBu stratejiyle sağlam hisse bulunabilir---

Bu stratejiyle sağlam hisse bulunabilir

6 / 6
Bu stratejiyle sağlam hisse bulunabilir
23 Ekim 2017 - 13:14 www.borsagundem.com

ULUSOY ELEKTRİK (ULUSE): Piotroski F-Skoru 8

Temmuz ayı başından ağustos ayı sonuna kadar olan dönemde oldukça hızlı bir yükseliş performansı gösteren ULUSE hisseleri, eylül ayı boyunca endeksin genelinde olduğu gibi bir düzeltme hareketine girdi. Eylül sonu itibariyle bu düzeltme hareketinin tamamlandığı ve hissenin yeniden bir yükseliş trendine girdiği görülmekte. Söz konusu düzeltme hareketinin başladığı tepe olan 16.03 TL’den, düzeltme hareketinin sonlandığı dip olan 14.00 TL’ye çizilen Fibonacci Düzelme Seviyelerine göre hisse fiyatlarının yüzde 161.8 seviyesine karşılık gelen 17.29 TL üzerinde kaldığı müddetçe; yukarı yönlü eğilimini koruması beklenebilir. Bu senaryonun gerçekleşmesi durumunda tarihi zirve olan 18.31 TL ve devamında yüzde 261.7 seviyesine karşılık gelen 19.32 TL’ye kadar sürebilecek bir hareketin gelmesi beklenebilir. Diğer taraftan, olası düzeltme hareketlerine karşı katlanılabilecek zarar dikkate alınarak sırasıyla, 17.29 TL, 16.77 TL ve 16.03 TL desteklerinden uygun olanı zarar kes seviyesi olarak takip edilmelidir. (Erol Gürcan/Para Dergisi)

* Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mete23 Ekim 2017 15:29

    bulunamaz. bulunacak olursa en saplamı emlak konuttur. sağlam olduğundan arzdan beri kaybettirmiş.

  • Yorumspor23 Ekim 2017 14:27

    Bu stratejide İndeks bilgisayar için her şey olumlu görülmektedir. Şirketin son çeyrekte gayrimenkul projesinden gelecek 80-90 milyon doları eklediğimizde bu fiyatların ucuz olduğunu düşünüyorum. Şirket bu projeden gelecek paranın 30 milyon dolarını temettü, bir kısmı ile yazılım şirketi satın alınması, yurt dışı şirket ortaklığı ve şirket sermayesine eklenmesi kararı almıştı. Şimdi sabırla bekliyoruz.