Ana SayfaPiyasaBu stratejiyle sağlam hisse bulunabilir---

Bu stratejiyle sağlam hisse bulunabilir

5 / 6
Bu stratejiyle sağlam hisse bulunabilir
23 Ekim 2017 - 13:14 www.borsagundem.com

TÜPRAŞ (TUPRS): Piotroski F-Skoru 9

TUPRS hisselerinin Ekim 2016’dan bu yana devam eden uzun vadeli yükselen kanal içinde son derece istikrarlı bir şekilde yukarı yönlü bir eğilim sergilediği görülmekte. Eylül ayındaki endeksin genelindeki gerileme ile birlikte iki defa 50 günlük hareketli ortalamasına kadar gerileyen TUPRS, hisselerinde bu ortalamanın destek olarak çalışması ve gelen tepki alımlarıyla birlikte yukarı yönlü eğilimin korunmaya devam etmekte olup; tarihi zirvesini de 130 TL’li seviyelere taşımıştır.

Hisse fiyatları kısa vadede 127-128 TL aralığı üzerinde kalmaya devam ettiği müddetçe, yaklaşık olarak uzun vadeli yükselen kanalın üst bandına karşılık gelen 134-135 TL bölgesine doğru hareketlen görülme olasılığı da yüksek kalmaya devam edecektir. Pozitif bölgede hareket eden MACD’nin yakın dönemde Trigger’ini yukarı kırmış olması da kısa vadeli teknik görünümü destekleyen bir unsur olarak değerlendirilebilir. Olası yatırım kararlarında katlanılabilecek zarar ölçüsünde 127.20 TL ve 125.70 TL destekleri zarar kesme seviyesi olarak takip edilebilir.


ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mete23 Ekim 2017 15:29

    bulunamaz. bulunacak olursa en saplamı emlak konuttur. sağlam olduğundan arzdan beri kaybettirmiş.

  • Yorumspor23 Ekim 2017 14:27

    Bu stratejide İndeks bilgisayar için her şey olumlu görülmektedir. Şirketin son çeyrekte gayrimenkul projesinden gelecek 80-90 milyon doları eklediğimizde bu fiyatların ucuz olduğunu düşünüyorum. Şirket bu projeden gelecek paranın 30 milyon dolarını temettü, bir kısmı ile yazılım şirketi satın alınması, yurt dışı şirket ortaklığı ve şirket sermayesine eklenmesi kararı almıştı. Şimdi sabırla bekliyoruz.