Ana SayfaPiyasaGökhan Özer’den bomba gibi mesajlar---

Gökhan Özer’den bomba gibi mesajlar

8 / 12
Gökhan Özer’den bomba gibi mesajlar
22 Ocak 2015 - 06:35 www.borsagundem.com

KAMU YARARINDAN ÇOK KARLILIK ÖN PLANA ÇIKTI
-Borsa İstanbul’un halka arzını nasıl değerlendiriyorsunuz? Nasdaq ve Londra Borsası ile ortaklık noktasında düşünceniz nedir?


Gökhan Özer: İMKB’nin Borsa İstanbul olarak değişimine özerklik kazandı şeklinde bakabiliriz. Kamu yararından çok karlılık ön plana çıktı. Borsa İstanbul’un, gelirleri artırılmak suretiyle halka arzı gerçekleşecek. Borsa İstanbul’un gelirlerinin artması, aracı kurumlar ve yatırımcılardan daha yüksek maliyetlere katlanması anlamına gelecek. 
Nasdaq alt yapısını kullanacağız ve bununla ilgili takvim kesinleşti. Emir hızları hızlanması ile birlikte algoritmik tradingler hayatımıza girecek. Emir yığılmalarını çözecek önemli bir gelişme olarak bakıyoruz. Fakat emir sayısı artmasına karşın, emir gönderen kişi sayısı azalıyor. Bizde temel sorun emir gönderen kişinin artırılmaması.  

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yatırımcı22 Ocak 2015 17:19

    kıYak adam. bence röportajın Hakkını vermiş.

  • seyretmeli22 Ocak 2015 14:21

    borsa şişti artık satıp izleme zamanı.

  • ali veli..22 Ocak 2015 11:32

    emirlerin hızlanması---kime yarayack.donanımlı uyanıklara ve cakallara.. ky ne yapacak hezmanki gibi yolunacak..dahaçok ky gelsinki diyede name tuturuyorlar...daha çook para kazansınlar diye...yemezler..