E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisEnver Erkan GCM Menkul Kıymetler’e geçti---

Enver Erkan GCM Menkul Kıymetler’e geçti

Enver Erkan GCM Menkul Kıymetler’e geçti
13 Mart 2018 - 17:50 borsagundem.com

Sermaye piyasaların tecrübeli ismi Enver Erkan’ın yeni adresi GCM Menkul Kıymetler

BORSAGUNDEM.COM 

 Reel Kapital Menkul Değerler’deki görevinden 10 gün önce kendi isteğiyle ayrılan Enver Erkan piyasalardan fazla uzak kalmadı. Borsanın tecrübeli ismi, GCM Menkul Kıymetler’de göreve başladı. Erkan, yeni adresinde ‘Araştırma Uzmanı’ olarak piyasaların nabzını tutacak.  

Enver Erkan, 2006 yılında Vehbi Koç Vakfı Lisesi’nden mezun olduktan sonra, lisans öğrenimini Doğuş Üniversitesi İngilizce Ekonomi ve Finans Bölümü’nde burslu olarak yaptı. 2011’de derece ile mezun oldu.

Kariyerine başladığı ALB Menkul Değerler’de 3 yıl boyunca araştırma uzmanı olarak görev yaptı. Bu süre içinde birçok kanalda program konuğu oldu ve canlı bağlantılar gerçekleştirdi. Aynı zamanda yazılı basında da yorumları ve analizleri ile yer aldı. Yazılı ve görsel basında halen düzenli olarak ekonomi ve piyasalar üzerine yorumları yer almaktadır. Mayıs 2016’da Reel Kapital Menkul Değerler’de göreve başlayan Erkan,  geçtiğimiz günlerde görevinden ayrıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)