E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAdnan Salih, Naci Ağbal bombasını iki hafta önce yazdı---

Adnan Salih, Naci Ağbal bombasını iki hafta önce yazdı

Adnan Salih, Naci Ağbal bombasını iki hafta önce yazdı
25 Temmuz 2018 - 11:20 borsagundem.com

Sermaye Piyasalarının nabzını attığı ‘köşe’ nin yazarı Adnan Salih yeni kurulan Strateji ve Bütçe Başkanlığı ile Naci Ağbal’ın da başına getirileceğini iki hafta önce yazdı

BORSAGUNDEM.COM

Cumhurbaşkanlığı’ndan bir gün arayla gelen iki açıklama, yeni hükümet sistemi yapılanma çerçevesinde gerçekleştirilen görevlendirmelerin detaylarını da ortaya koydu.

Dün Strateji ve Bütçe Başkanlığı’nın kurulduğuna dair genelgenin Resmi Gazete’de yayımlandığı duyurusu gelirken bugün de yeni birimin başkanlığına eski Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın atandığı belirtildi.

Cumhurbaşkanlığı kararlarının tarihi 24 ve 25 Temmuz. Oysa Türkiye, ekonomi dünyası, bu flaş olayı 11 Temmuz’da Borsagundem.com’da Adnan Salih’in köşesinden öğrendi. Sermaye Piyasalarının nabzını tutan Adnan Salih, tam iki hafta önce Naci Ağbal’ın Külliye’de görev alacağını yazdı. Kuruluşu 24 saat önce açıklanan Strateji ve Bütçe ofisinin ismini vererek, Ağbal’ın da başına getirileceğini ifade ederek...

Ekonominin tüm flaş gelişmelerini Borsagundem.com’da okumaya devam…

Mehmet Şimşek ve Naci Ağbal bombası!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)