E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisManipülatörlerin Karsusan planı---

Manipülatörlerin Karsusan planı

Manipülatörlerin Karsusan planı
28 Kasım 2014 - 15:15 borsagundem.com

Son dönemde borsada darbe üstüne darbe yiyen Dalton Nuri’nin çevresindeki manipülatörler ile birçok hissede işbirliği yaptığı söyleniyor

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER

Genpower ve Kervansaray Yatırım Holding başta olmak üzere birçok hissede Sermaye Piyasası Kurulu’nun tedbirleri nedeniyle hedefine ulaşamayan manipülatör grubu, tüm umudunu Karsusan Su Ürünleri’ne bağladı.
Karsusan’ı ele geçirmek için çevresindeki diğer manipülatörlerle işbirliği yapan Dalton Nuri, iddiaya göre genel kurulda etkin olabilmek için Ferhan K., Kayhan A., Murat K. ve Deli Bekir ile işbirliği yapmış. Kayhan’ın ayrıca Damat ve ortak iş yaptığı Şevki’yi operasyonun içerisine çekmek için büyük çaba harcadığı belirtiliyor.
 
KARSUSAN DALTON NURİ’NİN SON ŞANSI

TGS Dış Ticaret (TGSAS) hisselerinde Kayhan ve Ferhan ekürisi ile birlikte hareket eden Damat’ın el altından ekibe destek olduğu söyleniyor.
Güç birliği yapan manipülatörlerin, şirketin içinin boşaltılmasına karşı çıkan Yönetim Kurulu Başkanı’na da yoğun baskı yaptığı ileri sürülüyor.
Yönetim Kurulu Başkanı’nın tepkisi üzerine Dalton Nuri’nin farklı kanallara yöneldiği ve çevresindekilere, “Son dönemde 30 milyon zarar ettim, bu parayı Karsusan’dan çıkaramazsam biterim” dediği konuşuluyor.
Borçlarını ödemekte zorlanan Dalton Nuri, iddiaya göre Çamlıca’daki gayrimenkulünü bir tefeciye satmak zorunda kalmış. Elindeki diğer varlıkları da çıkarmaya başlamış.
  
TGSAS’TAN SONRA SIRA ETİLER’E Mİ GELECEK?


Çevresindeki manipülatörlerle işbirliği yapan Dalton Nuri, “Ankara’da önemli adamlarım var kimse bize dokunamaz” diyerek işbirliği yaptığı manipülatörlere güven telkin etmeye çalışıyormuş. TGSAS operasyonundan sonra manipülatör grubun Etiler Gıda’ya yöneleceği ileri sürülüyor. Bu hisselerde manipülatör gruba destek veren Dalton Nuri’nin karşılığında Karsusan için destek istediği dile getiriliyor.

‘’BU İSİMLERLE İŞİM OLMAZ’’

Manşetimiz üzerine borsagundem.com’u telefonla arayan Şevki Küçükşahin, haberde adı geçen ‘Şevki’nin kendisi olduğunu belirterek, haberdeki diğer isimlerle bir ilişkisinin olmadığını, herhangi bir şekilde bir görüşme gerçekleşmediğini söyledi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (23)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • SAMSUNLU21 Aralık 2014 19:42

    BİR EMKEL E OPERASYON YAPMADINIZ.YAPINDA GÖRELİM

  • Adil belli 01 Aralık 2014 00:27

    Say'ın Orhan bey bu yazı doğru operasyon deli Bekir Etiler'de operasyon yapıyor Dalton Nuri beraber deli Bekir hesapları tekstil yatırımda Etiler raksına bakın işleri Marbaş Ankara'da hesap var Say'ın Spk ve İMKB bu hesapları dikkat küçük yatırımcıya koyacaklar hisseyi Hakan ve Kayhan Murat K Ayhan Öztürk. Varrr

  • Ilyas30 Kasım 2014 18:57

    Daltonlarin adinin gectigi hicbir hisseye bulasmiyor insanlar.adlari sanlari yerlerde.o yusden krsanin mulkunu bosaltmak son s anslari.gkurulda tenekeyi baglayip kapiyi gostermeli ortaklar

  • krsan29 Kasım 2014 23:04

    Oh oh hele ondan yükseliyor hisse kaç gündür iii boyle devam demekki söylentiler doğruymuş.kısazamanda 10-15 lileri ggörecek diye ve gurubun kendi içinde anlaştığı diyededikotu vardı devam devam yukselmeye

  • Bang bang!29 Kasım 2014 12:13

    Daltonlar birbirlerine girmişler! Yatırımcıyı soyduktan sonra Kervn daki ganimeti paylaşmada sıkıntı çıkmış! Bang bang Lucky Luck!

  • how?29 Kasım 2014 02:51

    nerden çıktı bu 30 milyonluk zarar, hangi ticari ilişki veya şirket işlemiyle bu zararedilmiş? kaynağı neymiş? neye dayanarak böyle bir idiada bulunulabiliniyor?

  • asi29 Kasım 2014 02:18

    dalton nuri zarar etmez kimseyede zarar ettim demez kuyruğu dik tutar sipekleri bağlar ama kaymağı kendi yer posasıda başkalarına kalır

  • Magical29 Kasım 2014 01:29

    Ancak ankarada sağlam adamları olanlar kervsarayda dönen onlarca alavere dalavereyi yapabilir. Mümkn olmayacak şeyleri mimkin kılıyorlar! Adamlar sihirbazmı nedir! Dünyanın hiç bir borsasında olamayacak onlarca yatırımcı soyma ve sirkeleme işlemleri yaptılar.

  • Broker Mert29 Kasım 2014 01:24

    Buyuk komisyonlar karşılığında Kervn da tahüüt ettikleri operasyonu tapmalamada aksaklık olasılığı çıkarsa aradaki farkı tahüüdü verenler ödeyeceklermiş deniyor. Gerci öyle bir şirket birleşimi onalyattılar ki patron yatırmcının malının çoğunluğunu kapmış oldu zaten

  • ankara 29 Kasım 2014 00:27

    akın ipek de kendi şirketine yaptı.hoca gülmedi bir türlü bundan sonrada inşallah gülmez. eger akın ipek insan sa ben değilim. borsada en sevilmeyen nefret edilen şirket sahibi.yaıtımcı bıktı.

  • Yargıç28 Kasım 2014 17:48

    Ankarada öyle önemli adamları vrki KERVN daki çağrı sürecini ble istedikleri gibi ertelettiler, borsada manipulasyon gücü ve diğer butun işlemlerdeki başarı ankaradaki güce bakar!

  • KER VAN28 Kasım 2014 17:43

    Daltonlarla Tilkelimin masterpiece işlerini tamamlamak için Kervansaray da işbaşındalar. Buyuk götürdüler o hissede. en verimli işlei

  • Srtateji28 Kasım 2014 17:29

    Nakite ihtiyaçları varmış diye, Bir kaç gün önce Alyağ da tavanlar yapıp kucaklara boşaltıllar tekrar. Ardından dibe cekildi yine. Hep yeni yeni stratejler

  • Nuriş28 Kasım 2014 17:26

    Olan elinde hissesi olan ky.ye olmuş.

  • Endex Turev, Gen28 Kasım 2014 17:12

    Endex turev yatırımın hisselerini aldılar ve sonra satışı anlaşma sı yaptılar sözde ama satış yıllardır gercekleşmedi. Gen yatırım holdining in hisseleri aldılar ve sonrada satıldı sözde ama karşılığında nakit girmedi kasaya. Alırken nakit olarak ödeniyorda satışlarda niye nakite dönüşmüyor! bırakın nakiti ödeme takfimleri bile belirtilmiyor! Hisse alırkn parayı ver al am ne zaman ödeneceği meçhul! hep hisse al sat işleri hayali ihracat gibi. Hep yatıımcıyla oynuyorlar! ortak yanıltma oyunları. ters köşe yapma oyunları

  • Cengiz28 Kasım 2014 17:07

    Artı holdingten gayrimenkul alıp satıyorlar ama rayiç bedelden satıldı deniyor sadece rakam blirtilmiyor! bu yasal mıdır? yatırımcıya açıklama gerekmiyor mu?

  • Cem the Broker28 Kasım 2014 17:04

    Alyağ ta operasyon bitti kağıdı dbe cektiler toplamak için, ve şirket hep zarar verecektir toplama tamamlanmayana kadar!! toplama bittmi pozitif bildirimlerve şirkette kar falan görünmeye başlar. ama dolaşımda olan hisseleri yatırımcılar dipten teslim etmeyene kadr olmaz bu!

  • yt28 Kasım 2014 17:04

    ıztarla oynayanlarında işi gücü ters gitsin . bir aşagı bir yukarı ne olaca bu hisse borsa gündem yatırımcıyı aydınlatırmısınız.

  • Alyağ Oyunu28 Kasım 2014 17:01

    Daltınlar Alyağ da yalancı bildirimlerle daha önce dolaşımda olan ve 0.20 kuruşlardan topladıkları hisseleri 1.40 kuruşlardan kitlediler. önce bir sermaye artırımı, sonra on tane beklenti oluşturan bildirim, sonra bir defaya mahsuz bilançolarda kar göstermek kucaklara dökmek. butun satınalma ve hisse toplama parasını piyasadan falasıyla çıkardılar. sonra her dönem zarar, sonra hiç bir bildirimin gercekleşmemesi mazereti.

  • buffet28 Kasım 2014 16:58

    Bu ışıklar grubundan hesap sorulmuyacakmı adam küçük yatırımcıyı soyguna çevirdi.NİBAS halka arzına bakararmısınız.adamlar tam sahtekar..

  • TG28 Kasım 2014 16:56

    EGEEN ve GOODY ile bu kadar oynayanların işi gücü ters gitsin.

  • Dalton28 Kasım 2014 16:55

    Dalton nuri yaptığı varlık alım satımlarında çoğunlukla alış satışında rakamlarını belirtmiyor bildirimlerde. Daltın luk işte!

  • selçuk daralı28 Kasım 2014 16:51

    Allah belanı versin tekfennnnnnn