E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisGedik Yatırım’da ikinci Topaç dönemi---

Gedik Yatırım’da ikinci Topaç dönemi

Gedik Yatırım’da ikinci Topaç dönemi
12 Ekim 2015 - 12:06 borsagundem.com

Ekinciler Menkul Değerler’den büyük transfen yapan Gedik’te, Onur Topaç, babası Erhan Topaç'ın vekili oldu

Sermaye Piyasalarının önde gelen kurumlarından Gedik Yatırım’da ikinci Topaç dönemi… . Para’dan İdil Taraklı'nın haberine  göre, Gedik Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Topaç’ın oğlu Onur Topaç şirketin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak göreve başlamış.  Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği'nde lisansını, Özyeğin Üniversitesi'nde de Finans Mühendisliği üzerine yüksek lisansını tamamlayan Onur Topaç, bugünlerde doktora yapmaya hazırlanıyormuş.  İngilizce ve Almanca bilen Topaç, henüz 25 yaşında.

Geçen günlerde Ekinciler Menkul Değerler'den 26 kişiyi bünyesine transfer eden Gedik Yatırım'da Onur Topaç'ın büyümeye yönelik önemli hedefleri varmış. İlk hedefi de şube sayısını 2016 yılında 27'den 50'ye çıkarmak. Malatya ve Mersin şubelerini Ekinciler ekibi ile şube ağına dahil eden Topaç, Gedik Yatırım'ı olmadıkları her şehirde konumlandırmayı planlıyormuş. Bu kapsamda İzmir'deki şube sayısını birden 5'e çıkarmayı, Fethiye, Balıkesir ve İstanbul'da Beylikdüzü ile Başakşehir'de ilk şubelerini açmayı hedefliyormuş. Onur Topaç, Gedik Yatırım'ı birinci olmadıkları piyasalarda da ön plana çıkarmak istiyormuş. Bunun için de 'Yatırımlara Güvenli Gelecek' stratejisi ile iki yeni hizmeti 'Gedik Universal' ve 'Gedik Private' devreye alınmış.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)