E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBurcu Göksüzoğlu’nun sırları---

Burcu Göksüzoğlu’nun sırları

Burcu Göksüzoğlu’nun sırları
17 Eylül 2014 - 13:39 borsagundem.com

Cnbc-e’nin genç yaşta usta olan ünlü habercisi Burcu Göksüzoğlu, sır kapılarını Borsagundem.com'a açtı

SERAP SÜRMELİ – BORSAGUNDEM.COM
 
Aslında kameran olacaktı ama gazeteci oldu. Bankada işe başladı ama tecrübeyi de şöhreti televizyonda buldu. Doğuş Medya Grubu’nun ünlü üyesi Cnbc-e kanalına doğru giderken, "Bizi nasıl bir Burcu karşılayacak?" diye merak ediyordum zira onu sadece ekrandan tanıyordum. Genç, güzel, işinin ehli, ses getiren programlara imza atan bir haberciye konuk olacak olmanın keyifli beklentisiyle içeri adım attım. İlk bakış önemlidir derler ya hakikaten öyleydi, çok sıcaktı. Ve samimi bir sohbet başladı.
 
Size burada, bu noktada, çok şey açıklamayacağım. Çünkü sırlarını, yarın okuyacağınız, yakından tanıyınca Burcu Göksüzoğlu’nu bir daha unutmayacağınız satır aralarına sakladım. Özlemle andığımız Mehmet Ali Birand gibi bir duayenin yanında serpilmek, Çiğdem Anat gibi bir ustanın yanında büyümek kaç gazeteci kuluna nasip olur ki? Kaç haberci, ardı ardına bomba gibi patlayan röportajlar yapar, uluslararası para patronuna “Hala Sosyalistim” dedirtir. ‘Altın Dolma Kalem’ ödülünü alırken hissettiği heyecanı, işinin, mesleğinin her saniyesine kaç kişi yayar, yaşar…
 
Güne, evinde açan ‘yoga’ güneşiyle başlayan, sabah kahvesini pilatesle yudumlayan, yaşamın her anını zihni dinç, bedeni dinç karşılayan bir ekonomi habercisi Burcu Göksüzoğlu. “Hayallerim tek tek gerçekleşiyor” derken, anlattıkları, mücadeleleri, alın teriyle geldiği zirveler, üstlendiği yetkiler, bulunduğu yeri ne kadar hak ettiğinin kanıtı. Hatta az bile kaldığının ispatı.
 
İşte Cnbc-e ekranından tanıdığınız, sevdiğiniz, Burcu Göksüzoğlu’nun bilinmeyen yanları… Yarın Borsagundem.com’da…
 
Unutmayın, yarın usta bir haberciyi ekrandan izlemeyeceksiniz, burada okuyacaksınız...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)