E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBorsa Okulu’nda en iDeal eğitim ayrıcalığı---

Borsa Okulu’nda en iDeal eğitim ayrıcalığı

Borsa Okulu’nda en iDeal eğitim ayrıcalığı
07 Nisan 2015 - 12:31 borsagundem.com

Türkiye’nin ilk ve tek finansal okuryazarlığı artırma, bilinçli yatırımcı yetiştirme projesinde DirectFn iDeal ayrıcalığı sürüyor…

BORSAGUNDEM.COM

Gündem Medya Grubu-Bahçeşehir Üniversitesi-Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği’nin dev projesi, Türkiye'nin ilk ve tek Borsa Okulu’nda yatırımcı ve yatırımcı adaylarının eğitiminde tercih edilen DirectFn'in iDeal ürünü farkını ve avantajlarını hissettiriyor. 

Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde gerçekleştirilen ‘borsa okur-yazarlığı’ programı kapsamında yer alan eğitim ile, borsa ve sermaye piyasalarına ilgi duyan ve birikimlerini değerlendirmek isteyen öğrencilerin, ev hanımlarının, çalışanların ve tasarruf sahiplerinin finansal okur-yazarlıklarını güçlendirmek, kendi başlarına borsa ve sermaye piyasalarında yol alabilmelerine yardımcı olmak hedefleniyor.

iDeal ürününün kullanıldığı eğitimler ile yatırımcı adayları ve yeni yatırımcılara piyasanın kuralları hakkında bilgi aktarılıyor. Eğitimlerde piyasanın en gelişmiş yazılımına sahip DirectFn iDeal kullanılması hem eğitmenler hem de eğitim alanlar açısından önemli bir avantaj sağlıyor. Yazılım hakkında Eliz Öztürk tarafından katılımcılara verilen bilgi de DirectFn iDeal ayrıcalığını bir kez daha gözler önüne seriyor..



Hızı ve teknolojisinin gelişkinliği ile bilinen iDeal, tek bir şifre ile hem PC, hem web hem tablet ve hem de cep üzerinden işlem yapmaya olanak tanıyan 'single sign on' teknolojisinden sonra bir kez daha borsada yatırımcı tabanının genişletilmesine bu yolla katkı sunuyor.

Eğitimlerin borsa-okur yazarlığının artırılmasına yönelik çabaları ile bilinen Sermaye Piyasası Yatırımcıları Derneği Başkanı Arif Ünver, Maltepe Üniversitesi İİBF Öğretim Görevlisi Dursun Ali Yaz ve XTB Satış Yönetmeni Levent Kerik tarafından verildiği organizasyonda, yatırımcılar hem finansal piyasaların kurallarını öğreniyorlar hem de sektörün son teknoloji veri yayın ekranı ile tanışma fırsatı buluyorlar.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)