E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisAli Genç Avea'ya mı geçiyor?---

Ali Genç Avea'ya mı geçiyor?

Ali Genç Avea'ya mı geçiyor?
01 Eylül 2014 - 10:59 borsagundem.com

Avea'da Kurumsal İletişim Grup Direktörülüğü görevine THY Basın Müşaviri Ali Genç'in geleceği konuşuluyor

Geçen hafta ortalarında aldığımız bir duyum bizi şaşırttı. İlk aşamada ‘yanlış bilgi’ diyerek pek umursamamıştık. Sonrasında benzer bir kulisi farklı bir kaynaktan daha alınca paylaşmak istedik.
Konu Türkiye’nin önde gelen iki dev şirketle ile ilgili. Bunlardan biri Avea. Malum Avea Türkiye’nin üç GSM operatörlerinden biri. Burada yönetimdeki herhangi bir taşın yerinden oynaması biler için haber değeri taşır. Aldığımız duyumlar Avea Kurumsal İletişim Grup Direktörü Füsun Feridun’un önümüzdeki günlerde görevinden ayrılacağı ile ilgili. Nisan 2010’da bu göreve gelen Feridun’un yönetimle sorun yaşadığı, bu nedenle görevini bırakacağı konuşuluyor. Feridun’un yeri için ise iki ayrı bilgi notumuz var. İlki bı göreve bir atama yapılamayacağı yönünde. Söz konusu birimin Türk Telekom üzerinden yönetileceği söyleniyor. 
Bir diğer bilgi ise söz konusu göreve Türk Hava Yolları’ndan bir transfer yapılacağı yönünde. Daha açık bir ifade  ile THY Basın Müşaviri Dr. Ali Genç’in adı Avea ile birlikte anılıyor. Hatta bu konuda pazarlıkların bittiği bile söyleniyor. Evet, iki önemli kurumun iki önemli kademesi için kulislerde konuşulanlar böyle. Bakalım önümüzdeki günlerde söz konusu iş değişiklikleri nasıl gerçekleşecek. Para Dergisi

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • eski avealı09 Aralık 2014 16:15

    eski bir avea çalışanı olarak bir alttaki yorumcuya yani misafer'e katılıyorum. cunku ben aveada calısırken de aynı durum vardı. birisi ortalıgı yer, yandası da onu korur, ortaya cıkınca da ikisi de kapının onunde bulurlardı kendilerini. biz de orta kademe calısanlar olarak elimizde kanıt olmadıgından susardık ancak. hala susuyorum neden cunku elimde kanıt yok ama hersey ortada.

  • misafer24 Eylül 2014 14:34

    füsun feridun şirket içerisinde yaşanan organize usulsüzlükler sonucunda, önce mali işler müdürü olan çalışma arkadaşını yolcu etmiş, ardında sıra kendisine gelmiştir. bu yaşanan usulsüzlüklerle ilgili bütün suçları o dönem görev alan asistanına atmış, devam eden dava sürecinde gün geçtikçe sözkonusu asistanın suçsuzluğu hukuki süreç paralelinde netleşmeye başlamıştır. avea mali hesaplarının bilir kişi tarafından incelenmesi telep edilmiştir.