SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıYILIN İLK YARISINDA ZARARA DÖNDÜ-
SORU : Ateks’teki yönelimi nasıl buluyorsunuz? Hissede bir hareket yok. Hisseyle ilgili yorumunuz nedir? Gönderen : Fatih Gör04.10.2022, 22:25

Hisselerle ilgili değerlendirmede bulunurken kısa vadeli zaman aralıklarından ziyade uzun zaman dilimlerini ele alarak yorumda bulunmak daha sağlıklı bir bakış açısı sunacaktır. Zira kısa vadede düşen görüntü uzun vadede çıkışın bir parçası olabilir. Kuşkusuz bunun tersi de mümkündür. Ancak borsada işlem yaparken sadece grafik üzerinde fiyat seviyelerini gözlemleyerek işlem yapmak yerine firmaların mali yapılarını göz önünde bulundurarak harekette bulunmak yerinde bir yaklaşım olacağı unutulmamalı. Nihayetinde uzun vadede hisselerin fiyatını belirleyen ana unsurun şirketin mali yapısı olduğu göz ardı edilmemeli. Akın Tekstil’in mali verileri incelendiğinde özellikle son iki yılda kârını güçlü şekilde büyüttüğü gözleniyor. Ancak son açıklanan 2022 altı aylık faaliyet döneminde firma zarara döndü. Gelirlerindeki artışa karşın diğer faaliyet giderlerindeki artış hızının daha fazla olması firmanın altı aylık dönemde zarar açıklamasında etkili oldu. Yılın ikinci yarısında toparlanması halinde firmanın yıl sonunda kâra dönmesi mümkün olabileceği gibi bunun hissenin fiyatına da olumlu yönde yansıması gündeme gelebilecektir.

AKIN TEKSTIL ATEKS

Alış0,00

Satış150,20

Gün İçi En Düşük148,50

Gün İçi En Yüksek154,90

PD/DD1,60

FK0,00

Fiyat150,20

Değişim0,47%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI