SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıKÂRDA BÜYÜME FİYATIN GERİSİNDE-
SORU : Türker Gayrimenkul’ü gerçekten anlayamıyorum. Nedir bu hissenin mantığı anlayabilmiş değilim. Gönderen : M.Ulubaş28.09.2021, 22:09

Eğer bir hissenin fiyatında finansal değerlerle uyuşmayan bir gelişme söz konusuysa ortada spekülatif bir dalgalanma ihtimalinden bahsetmek için neden var demektir. Her ne kadar spekülatif hareketler borsada işlem yapanların ilgiyle takip ettikleri ve kimi zaman da içinde yer aldıkları bir durum olsa da bu hareketlerden bireysel yatırımcının kazanç elde etme ihtimali her zaman için düşüktür. Bu nedenledir ki spekülatif hareketlerden uzak durmak riskin düşük seviyede tutulabilmesi açısından bireysel yatırımcı için sağlıklı bir yaklaşım tarzıdır. Türker Proje Gayrimenkul, borsaya yeni gelen yatırımcıların da ilgisiyle geçtiğimiz yıl ciddi bir çıkış sergiledi. Fiyatı, mart ayında 27 TL’ye kadar inerken Şubat 2021’de 214,40 TL’ye çıktı. Şimdilerde de 138,40 TL’den işlem görüyor. Düzenli kâr büyümesi noktasında zorluk çeken şirket son iki yılda kâra geçerken geçtiğimiz yıl kârını büyüttü. Bu yılın ilk yarısında da kârdaki büyüme devam ediyor. Aynı ivmenin korunması halinde yıl sonunda da kârdaki büyümenin sürdüğünü görmek mümkün olabilecek. Göstergelerin sektör ortalamalarının üzerinde seyretmesiyse fiyatın düşük olmadığı yönünde işaret olarak okunabilir.

TURKER PROJE GAYRIMENKUL TURGG

Alış0,00

Satış640,00

Gün İçi En Düşük624,00

Gün İçi En Yüksek661,00

PD/DD8,96

FK0,00

Fiyat640,00

Değişim1,19%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI