SON DAKİKA

Sorun Yanıtlayalım

Hisselerle ilgili sorularınızı sorun, yanıtlayalım Hemen Soru Sor

Sorun Yanıtlayalım Yandaki formu doldurarak istediğiniz, merak ettiğiniz hisse hakkında soru sorabili/assets/bg/site/rs/iniz.

Ana SayfaYatırımcı MasasıHİSSENİN FİYATI ZORLANIYOR-
SORU : Beşiktaş’ın çıkışı durdu denebilir mi? Eğer devam ederse daha ne kadar çıkar? Gönderen : Zeynel Kuru28.12.2023, 19:25

Beşiktaş Futbol’un geçmiş fiyat seyri takip edildiğinde yıllar içinde zaman zaman yukarı yönlü sert ataklarda bulunduğu gözleniyor. Gerçekleşen yukarı atakların ardından hisse aynı sertlikle geriliyor. Söz konusu ataklar kimi zaman aylarla ifade edilen zaman diliminde gerçekleşirken kimi zaman daha uzun süreyi kapsayabilmekte. Hissedeki son çıkışı şubat ayından bu yana gözlenmekte. Şubat 2023’te en düşük 5,96 TL’den işlem gören hisse, sonrasında kademeli şekilde yükseldi. Kasım ayında en yüksek 58,50 TL’ye kadar çıktıktan sonra şimdilerde 42,26 TL’ye kadar gerilemiş durumda. Özellikle ekim ayından bu yana yukarı yönelimde zorlandığını söylemek yanlış olmayacaktır. Bu durum hissenin zirvede yatayda dalgalı bir seyir izlemesine yol açıyor. Bu süre içinde alıcıların güçlenememesi satıcıların daha aktif bir pozisyon takınmalarına yol açarken satış baskısı da artmakta. Neticede yukarı çıkamayan hisse, aşağıya yöneldiği gözleniyor. Şirketle ilgili yakın tarihli önemli gelişme ise Profesyonel Futbol Takımının Teknik Direktörü Rıza Çalımbay’ın görevinden ayrılmasıyla ilgili. Öte yandan 22 Aralık tarihli bir diğer açıklama ise paylaşılan CAS (Spor Tahkim Mahkemesi) kararı. Şirketle sözleşmesini 2020 yılında feshetmiş olan Victor Ruiz Torre’ye fesih tazminatı olarak 2.048.539 euro ve pandemi dolayısıyla yapılmış olan 270 bin euro ücret kesintisinin, yıllık yüzde 5 faizi de kapsayacak şekilde ödenmesine karar verildiği belirtildi.

BESIKTAS FUTBOL YAT. BJKAS

Alış0,00

Satış58,70

Gün İçi En Düşük65,20

Gün İçi En Yüksek67,10

PD/DD-3,56

FK0,00

Fiyat58,70

Değişim-18,92%

Hisseyi İncele

ÇOK YORUMLANAN HİSSE SORULARI