E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldız'dan müjdeli haber!---

Yıldız'dan müjdeli haber!

Yıldız'dan müjdeli haber!
03 Aralık 2013 - 11:07 borsagundem.com

Enerji Bakanı Yıldız, Türkiye'nin Irak konusunda üzerine düşeni yaptığını ve pozitif bir tutum ortaya koyduğunu belirtti

Enerji Bakanı Taner Yıldız, Bağdat’la yapılan enerji temaslarını değerlendirdi. Ankara’da düzenlediği basın toplantısında Yıldız, Türkiye’nin Irak konusunda üzerine düşeni yaptığını ve olumlu bir tutum ortaya koyduğunu belirtti. Enerji Bakanı, "Top Merkezi Irak ve Kuzey Irak hükümetindedir. İnşallah kendileri anlaşırlar ve bize de iyi bir haber verirler, diye düşünüyorum" dedi.

ARALIK’TA UZLAŞMA UMUT EDİYORUM
Yıldız, Kuzey Irak ile merkezi yönetimin Aralık içinde uzlaşmasını umut ettiğini de söyledi. Enerji Bakanı, “Kerkük-Yumurtalık hattı şu an tam kapasite çalışamıyor. Gelecek her türlü petrolle desteklemeliyiz. Kuzey Irak petrollerinin eklenmesiyle kapasite günlük 600 bin varil civarı artar” diye devam etti. Yıldız, "Merkezi Irak Yönetimi ile ortak çalışma grubu kurduk, projeler üzerinde çalışılıyor" diye devam etti.

FİYATLAMALAR KENDİ MEKANİZMALARI İÇİNDE DEVAM EDİYOR
Enerji Bakanı, LPG’ye gelen zammı da değerlendirdi. Yıldız, “LPG ve diğer ürünlerde fiyatlama mekanizmaları serbest piyasa şartları içinde devam ediyor” dedi.
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • doğru söyle03 Aralık 2013 11:35

    Taner yıldız Kayseri li galiba bellide oluyor söylemesine bile gerek yok herhalinden belli, uyanık adam millet gazlıyor zamlıyor ama kimsenin haberi bile olmuyar veya büyülenip ses çıkaramıyorlar galiba ulan tüp 80 tl yi geçmiş millet hala uyuyor.

  • exper03 Aralık 2013 11:22

    Vatandaş ucuz diye neye yönelse, Hükümet ona zam yapıyor. Bu kadar vatandaş düşmanlığı olmaz. Kendileri Devlet kasasından gezip tozdukları için onlara göre tabiki sorun yok.