E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım'dan OHAL yorumu---

Yıldırım'dan OHAL yorumu

Yıldırım'dan OHAL yorumu
08 Haziran 2018 - 22:36 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım, "Ümit ederim yakın zamanda olağanüstü hal meselesi yeni hükümetin gündeminde olacaktır ve kaldırılması cihetine gidilecektir." dedi

Başbakan Binali Yıldırım, NTV canlı yayınında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.

Başbakan Yıldırım, "Ümit ederim yakın zamanda olağanüstü hal meselesi yeni hükümetin gündeminde olacaktır ve kaldırılması cihetine gidilecektir." dedi.

Yıldırım, ''Kuzey Irak'ta sınırın 30 kilometre derinliğinde, 300 kilometrekarelik alanda konuşlandık. Ötesi Kandil de Mahmur da Sincar da olabilir.'' dedi.

Yıldırım, ''Kürt sorunu yok, PKK ve terör sorunu var.''

''Fırat'ın Doğusu'ndaki sorunu bizim tercihimiz diplomasi ile çözmek.''

Dün canlı yayında soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim süreci ve sonrasına dair açıklamalarda bulmuştu. Erdoğan, seçimden sonra OHAL'in değerlendirilerek kaldırılabileceğini ifade etmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Bika09 Haziran 2018 02:45

    OHAL, tek adam olmak isteyen siyasetçilerde bağımlılık yapar.

  • Sezai karakoç09 Haziran 2018 00:23

    Ben inanmıyorum. Seçimden hemen sonra kaldıracaklarına. OHAL, kalkacak seçimden sonra ama ne zaman. Diyecekleri şu şartlar şu an müsait değil bir sonraki sefere.

  • misafir09 Haziran 2018 00:00

    yeni hükümet ile insanlar uçacak trafik sorunuda kalmayacak deseler daha inandirici olur.

  • Emekli vatansever08 Haziran 2018 23:49

    O kadar sıkıştınız ki yapamayacağınız ve yapmayacağınız vaatlerde bulunuyorsunuz. Geçmiş olsun, atı alan Üsküdar’ı geçti artık. Yolcusunuz.

  • Gkmn08 Haziran 2018 23:47

    Bu memleket hepimizin gidecek başka yerimiz yok onun için Allahtan tek isteğim bu memlekete birşeyler katacak birileri inşallah gelir iktidara bu hangi parti olursa olsun kabulumdur ama artik is zamanı yoksa çok geç olabilir

  • Ali08 Haziran 2018 22:53

    Hani işler çok kötü ortam karanlık oldğunda birisi gelir güneş gibi karanlığı aydınlatırsa 16 yıl sonra yeni gelen hükümetle inşallah kalplerimiz yeniden huzurla dolacak