E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım'dan Abdullah Gül yorumu---

Yıldırım'dan Abdullah Gül yorumu

Yıldırım'dan Abdullah Gül yorumu
25 Nisan 2018 - 19:18 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım Abdullah Gül ile ilgili, "Önemli bir siyasi hareketten ayrıldığınızda, ne eski yerinize ne de yeni yerinize yaranamazsınız." dedi

Başbakan Binali Yıldırım, İspanya dönüşü gazetecilerin sıorunlarını yanıtladı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığına dair soruya Yıldırım, "İçinde bulunduğunuz önemli bir siyasi hareketten ayrıldığınızda ve başka yere geçtiğinizde ne eski yerinize ne yeni yerinize yaranırsınız. Tecrübeler bunu göstermiştir" dedi.

Yıldırım'ı, Ankara Esenboğa Havalimanı'nda, Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, Başbakanlık Müsteşarı Fuat Oktay, Ankara Valisi Ercan Topaca, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, Ankara İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı ile diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Yıldırım ile Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Dışişleri Bakan Yardımcısı Ahmet Yıldız ile İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy da Ankara'ya geldi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cego26 Nisan 2018 00:44

    Abdullah Gül sadece hanımının korkusundan aday olabillir. Yoksa yüzde 0 aday olma oranı

  • Saydam25 Nisan 2018 21:25

    Abdullah Gül boyunun ölsünü merak ediyor Onuru ile yaşamaya devam edeceğine Ak parti seçmenin nefretini kazanıyor Abdüllatif Şenrrin durumuna düşebilir

  • Seçmene bak25 Nisan 2018 23:17

    Yeni gezegen bulan, ayda gıda yetiştirenlerden tut, bilmem kaç insanın yılarca yaşayabileceği uzay istasyonu yapanlara kadar bir de bizim şu tiplere bak seçmenmiş. Kaç kuruşluk faydanız oldu şu ülkeye ?

  • BENGIN25 Nisan 2018 20:27

    ABDULLAH BEYİ SİZ SAF DIŞI ETTİNİZ O DA DEĞİŞİK MECRALARDA MACERA PEŞİNDE KOŞUYOR. TEKRAR GERİ ALIN DA CHP Yİ 2. BİR EKMELEDDİN VAKASINDAN KURTARIN.

  • Selahattin abi25 Nisan 2018 19:55

    Vallahi bravo Sn Binali Yıldırım çok doğru söylemiş Gül en iyisi eski yerinde kalsın oradan ayrılmasın

  • utku25 Nisan 2018 19:40

    doğru söz !

  • Erkan Sarıkaya 25 Nisan 2018 23:27

    Tayyip Bülent Arınç ı çağırdı önlerine feto dosyalarını koydu yiyiyosa bana karşı bir hareket sergileyen dedi Arınç a aynen bunları güle ilet dedi Silivri orda akıllı olun dedi