E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemYıldırım: Gün hileli tuzakları görme günüdür---

Yıldırım: Gün hileli tuzakları görme günüdür

Yıldırım: Gün hileli tuzakları görme günüdür
01 Nisan 2017 - 15:04 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım, "Gün uyanık olma günüdür, hileli tuzakları görme, ferasetli davranma günüdür. Asil milletimiz bizleri ayrıştırmaya çalışanlara gereken dersi verecektir" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Van'da toplu açılış töreninde vatandaşlara hitap etti.

"Devletin şefkatli eli, yardımı ve desteği hep sizin yanınızda olacak ancak demir yumruğu da teröristin, sizin hayatınızı zorlaştıranların tepesinde patlayacak." diyen Yıldırım, "Güvenlik güçlerimiz yabancı istihbarat servislerinin tetikçiliğini yapan teröristleri kaçtıkları yere kadar kovalayacak, bulundukları delikte etkisiz hale getirecek. Onlara sadece Van'ı değil, sadece Türkiye'yi değil, dünyayı dar edeceğiz." şeklinde konuştu.

Yıldırım, "Gün uyanık olma günüdür, hileli tuzakları görme, ferasetli davranma günüdür. Vaktiyle Cezayir'de halkı bölmek, parçalamak için insanları ikiye böldüler, 'Berberiler-Yerliler' diye. Şimdi bizi de 'Kürtler-Türkler' diye ayrıştırmak istiyorlar. Biliyorum ki Kürt kardeşlerim bu oyuna asla gelmez. Asil milletimiz hileli tuzaklarını başlarına geçirecek, bizleri ayrıştırmaya çalışanlara gereken dersi verecektir." değerlendirmesinde bulundu.

Yıldırım, CHP ve HDP'nin anayasa konusundaki tutumunu eleştirerek, "Biz yeni anayasa dedikçe HDP, CHP milleti tehdit ediyor, korku salıyor. Gerçeklerden uzak, bir hayal alemi içinde geziyor bunlar. Artık ikiz kardeş olmuşlar, birisi ayağını kaldırıyor, diğeri basıyor." dedi.

Terörle mücadelenin devam ettiğini vurgulayan Yıldırım, "Başbakan olduğum ilk günlerde bir şey söyledim, dedim ki 'Bu terörü, bu terör belasını mutlaka sona erdireceğiz, milletin başından bu belayı defedeceğiz.' Hamdolsun ki bu yolda devam ediyoruz. Siz de şahit olun ki, Van'ın bu meydanı şahit olsun ki annelerin gözyaşı dinecek, terörün gençlerimizi kullanmasına asla izin vermeyeceğiz." şeklinde konuştu.

750 TRİLYON BORÇ TAKTILAR

Başbakan Yıldırım sözlerine şöyle devam etti: "HDP'den belediye başkanı seçtiniz. Onlar ise paraları Van için harcayacaklarına dağa, teröriste gönderdiler. Her yıl 400 trilyon para geliyor, nerede bu para...750 trilyon borç taktılar. Paralarınızı yediler, teröre verdiler. Bu alçakların Van'a hiçbir faydası olmadı. 16 Nisan'da bunlara hesap soracak mıyız? Mesele Kürt meselesi değil, Türkiye'nin güçlenerek büyümesinin önlenmesi..."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • İÇERDEN DIŞARI...02 Nisan 2017 04:19

    BU ÜLKEDE GENEL OLARAK TÜRKİYEDE ELEKTİRİK KESİNTİSİ OLDUĞU GÜN BIR TEK VAN DA ELEKTİRİK VARDI.....NEDEN DÖRT SİYASİ PATRİ AYNI DÖNEMDE PARALELLİK OLUŞTU..BUNA PKK DAHİL

  • AMİN02 Nisan 2017 03:58

    BIZLER ALLAHA HAVALE ETTİK.ALLAHINDAN BULSUNLAR.BUNA BİLİNÇLİ VESİLE OLANLAR DAHİL..

  • ekonomist01 Nisan 2017 23:29

    merak etmeyin merak etmeyin 6 SIFIR attım parada, 7 sıfırı kendi ellerinizle eklediğinizde anlayacakasınız... Ne çok seviyorsunuz siz bu "sıfırı, sıfırlamayı"

  • asil ?01 Nisan 2017 23:22

    asaletin tanımı ne acaba ?

  • ah yilmaz bey ahhh01 Nisan 2017 21:55

    200milyona mutfak dolabi yaptiriyorduk. bu soylem bile utanc vericiydi. sizi memnun etmesi icin fetonun yaverlerine dagittigi gibi para dagitmak gerek, maalesef o mumkun degil. siz her daim bir sikayette bulunacaksiniz. biktik valla bitmeyen gereksiz sikayetlerinizden.

  • YILMAZ01 Nisan 2017 21:17

    TL den altı sıfır atalı kaç yıl oldu ama istediğimizi büyük göstermek için 6 sıfır atıldığını hemen unutuyoruz..

  • benim ülkem, benim tercihim Evet01 Nisan 2017 18:49

    16 nisanda evet diyeceğim. düşmana geçit vermeyeceğiz. ülkemiz için Evet diyecek, TC için sadece söz hakkı türklerdedir, bunu dünyaya göstereceğiz. biz düşmanın lafıyla oy atmayız.

  • Ekonomist01 Nisan 2017 18:02

    sİZ 800 MİLYAR DOLAR TAKTINIZ + itibar kaybı

  • Sdk 01 Nisan 2017 16:54

    Hizmet isteyen yok ki adamlar Türk askeri polisi ölsün diye oy veriyor o pkk partisine

  • İyi seyirler01 Nisan 2017 16:34

    Aynen ahmet bey hırsız hiç bir zaman hırsızlığını kabul etmez

  • Mg01 Nisan 2017 16:33

    Kerkük Türk'tür...