E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem'Washington, Kiev'i destekleme taktiğini değiştirdi'---

'Washington, Kiev'i destekleme taktiğini değiştirdi'

'Washington, Kiev'i destekleme taktiğini değiştirdi'
17 Temmuz 2022 - 17:33 borsagundem.com

The American Conservative'in yazarı Devlin, ABD yönetimi ve Kongresi'nin Ukrayna'ya yardım etme taktiğini değiştirdiğini ve aşamalı bir yaklaşım benimsediğini yazdı.


The American Conservative yazarı Bradley Devlin, “Bir milyar burada, bir milyar da orada, Ukraynalılar istemesini bilirse belki ikisini de alabilir” ifadesini kullandı.

Devlin’e göre, tedarik şemasının değişmesi, Amerikan halkının Washington'un Ukrayna ihtilafına katılımına karşı artan öfkesinden kaynaklanıyor.

Devlin, Kiev'e sağlanan askeri ve mali yardımın takibinin çok daha zor hale geldiğini, ancak devam ettiğini belirterek, Pentagon'dan üst düzey bir yetkilinin, Biden yönetiminin Ukrayna'ya dört adet daha HİMARS çoklu roket sistemi, bu sistemler için ek mühimmat, mermi ve diğer ekipmanlar sağlayacağını açıkladığını kaydetti.

Rusya, Ukrayna'da iş merkezini vurdu

 

Ukrayna'nın Slavyansk şehri Rus güçlerince vuruldu

 

ABD'den Ukrayna bütçesine 1,7 milyar!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • KILIÇ18 Temmuz 2022 07:40

    rusyanın amacı katliam yapmak oldugu aşikar iken dünyada ses çıkmaması insanlıgın dünayda bittigi aşikar.

  • Yorum18 Temmuz 2022 05:21

    Bu savaş büyür dolar euro yavaş yavaş değer kaybeder yuhan ruble değerlenir savaşı Rusya kaybetmez öyle bir lüksü yok kazanmak için de her şeyi yapar abd de ukranyaya ilk günlerde verdiği gazın eseri yok 4 tane lançer verecekmiş miş miş ne işe yarar bir ülke yok oldu mahfoldu hani natoya alıyordunuz alsanıza hemen yarın alın işte