E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVillada esrarengiz ölüm---

Villada esrarengiz ölüm

Villada esrarengiz ölüm
25 Ekim 2013 - 14:11 borsagundem.com

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, 52 yaşındaki çiftlik sahibi kadın yatağında ölü bulundu

İzmir’in Selçuk İlçesi’nde, besi çiftliği sahibi S.A. (52), yanında çalışan V.C. (51) ile villasında yatakta çırılçıplak ölü bulundu. A. ve C.’nin kokmaya başlaması nedeniyle bir kaç günlük olduğu sanılan cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Eşinden bir süre önce boşanan 2 kız çocuk babası V.C.’nin bir kaç gündür her zaman gittiği kahveye uğramaması ve telefonlarına cevap vermemesi üzerine arkadaşları durumdan şüphelendi. Arkadaşları durumu C.’niın Selçuk’ta yaşayan kızı S.T.’ye  (27) bildirdi.

T., babasının çalıştığı besi çiftliğinde de olmadığını öğrendi. Bunun üzerine T., dün saat 23.00 sıralarında, polislerle babasının zaman zaman bahçesinin bakımını yaptığı 4 yıldır yanında çalıştığı patronu S.A.’nın dubleks villasına gitti.

Çilingir yardımıyla içeri girildiğinde ağır bir kokunun geldiği fark edildi. Kokunun geldiği yatak odasına giren polisler, C.ve Almanya’daki eşinden bir süre önce boşandığı belirtilen 2 kız çocuk annesi patronu S.A.’nın yatakta çıplak halde cansız bedenleri ile karşılaştı.

Kokmuş olmasından bir kaç günlük olduğu sanılan cesetlerin üzerinde polis ve savcının yaptığı incelemede, herhangi bir kesici ve delici alet yarasına rastlanmadı. Olay yerindeki gerekli incelemelerin ardından C. ile A.’nın cesetleri, kesin ölüm nedenlerinin tespiti için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)