E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemVeliaht Prens Selman'dan Kaşıkçı cinayeti açıklaması---

Veliaht Prens Selman'dan Kaşıkçı cinayeti açıklaması

Veliaht Prens Selman'dan Kaşıkçı cinayeti açıklaması
16 Haziran 2019 - 11:30 borsagundem.com

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili konuştu. Veliaht Prens Selman, "Kaşıkçı cinayetinin politik olarak istismarından vazgeçilmeli" dedi.

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Şarkul Avsat gazetesine konuştu.

Olanları "çok acı bir suç" olarak değerlendiren Veliaht Prens Muhammed bin Selman ülkesinin dava ile ilgili titiz bir soruşturma gerçekleştirerek adaleti sağlamaya çalıştığını iddia etti.

Veliaht Prens Selman, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti şüphelilerinin hükümet çalışanları olduğunu, tamamen hesap verilebilirlik istediklerini de savundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mzd17 Haziran 2019 00:04

    tekne kılıklı 

  • recai16 Haziran 2019 16:33

    bu cinayetin tek kazanini ABD. istedigi gibi arabistani kullaniyor, her zaman ki gibi kaybeden Turkiye oldu. Arabistan turk urunlerini kullanimini yavas yavas sinirlandiriyor..

  • Ali karatopuk16 Haziran 2019 15:35

    Kaşıkçı cinayetin üzerine bu kadar gidecektik de konsolosluktan çıkanların niye sınır dışına çıkartma fırsatı verdik bizde bir söz vardır tavşan nereye geçti olan oldu Suudi Arabistan ile ilişkileri düzeltmeye gitmemiz gerekiyor Amerika böyle yapıyor Biz niye yapmayalım

  • cahile her şey kolay16 Haziran 2019 20:28

    Diplomatik pasaportu olan insanı nasıl tutacaksın, bir de onu açıklasan

  • Yorum16 Haziran 2019 12:25

    Bunlar ne pişkin adamlar paranın gücüyle dünyanın ortasında cinayet işledi bitane sorumlu yok ortada suudi devletinin en üst yetkilisinden elçiliğin cinayetin işlendiği gün tüm calışanlarına kadar selman dahil hepisi uluslararası mahkemede yargılanmalı

  • HALİL TÜRK16 Haziran 2019 11:58

    abd kasıcı çinayeti ile bu perensi ablukaya aldı.kralın yerinde olsam bu presini safdışı eder abd nin güdümünden bir nebzede olsa kurtulurdum.

  • Ümit M17 Haziran 2019 00:17

    5.000 deaş militanı sudi arabistana yerleştirildi gıg deseler kendilerini patlayacak bunlar kafalarını çevirmiyor adamlara herşeylerini kaptırmış bunlar