E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemUçakta eğlence farklılaşacak---

Uçakta eğlence farklılaşacak

Uçakta eğlence farklılaşacak
24 Ekim 2015 - 08:55 borsagundem.com

Uçaklarda koltuk arkalarında ya da tavandaki ekranlar aracılığıyla sunulan kabin içi eğlence hizmeti şekil değiştirecek

Neredeyse tüm uçak firmalarının kullandığı, özellikle uzun uçuşlarda koltuk arkalarında ya da tavandaki ekranlar aracılığıyla sunulan kabin içi eğlence hizmetinin, bir süre sonra kalkabileceği belirtiliyor.
İngiliz basınında çıkan haberlere göre, özellikle İngiliz yolcuların, uçuşlarda kendi akıllı telefonlarından ya da tablet bilgisayarlarından film izlemeyi tervih ettiği, WestJet adlı ucuz havayolunun kıtalararası uçuşlarda eğlence sistemini kaldıran ilk şirketlerden olacağı belirtiliyor. Bu ekranların kalkmasının, kabin içi eğlence hizmetinin bittiği anlamına gelmeyeceği vurgulanan haberlerde, şirketlerin, bunun yerine film ve programları süper hızlı internet aracılığıyla yolcuların cihazlarından seyredebilmelerine olanak tanıyacağı ifade ediliyor. Uzmanlar, bu ekranların kaldırılmasının, uçakları hafifleteceğini, böylece uçuşların yakıt masraflarının ve bilet fiyatlarının düşürülebileceğini iddia ediyor. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)