E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTwitter’a geçici kullanım sınırı getirildi---

Twitter’a geçici kullanım sınırı getirildi

Twitter’a geçici kullanım sınırı getirildi
01 Temmuz 2023 - 21:45 borsagundem.com

Sosyal medya platformu Twitter'ı satın aldıktan sonra şirkette bir dizi değişikliği yürürlüğe koyan Musk, bu sefer de geçici kullanım sınırı getirdiklerini duyurdu

Twitter'da ana sayfa akışında ve profillere erişimde sorun yaşandı. Elon Musk Twitter’daki aşırı veri çekimini ve sistem manipülasyonlarını önlemek için geçici sınırlar uyguladıklarını açıkladı.

Sosyal medya platformu Twitter'ın birçok kullanıcısı, "kullanım limiti aşıldı" uyarısıyla karşılaştı. Ana sayfa akışında ve profillere erişimde sorun yaşandı.

Twitter'ın sahibi Elon Musk Twitter’daki aşırı veri çekimini ve sistem manipülasyonlarını önlemek için geçici sınırlar uyguladıklarını açıkladı:

Doğrulanmış hesaplar günde 6000 tweet, doğrulanmamış hesaplar günde 600 tweet, yeni ve doğrulanmamış hesaplar ise günde 300 tweet görüntüleyebilecek.

Ne olmuştu?

Sosyal medya platformu Twitter'ın birçok kullanıcısı, Kullanıcılar, "Kullanım limiti aşıldı" ve "Bir sorun oluştu. Yeniden yüklemeyi dene." uyarılarıyla karşılaştı.

Ana sayfa akışında ve profillere erişimde sorun yaşandı.

Öte yandan internetteki erişim problemlerini raporlayan "DownDetector" adlı web sitesine Twitter için 6 binden fazla erişim hatası bildirimi yapıldı.

Twitter’dan seçim öncesi dikkat çeken açıklama

Twitter'da takipçi sayıları azalacak

Musk: Twitter'ı satmaya hazırım

Elon Musk: Türkiye'nin bize gönderdiği talebi yayınlayacağız

Elon Musk’ın tweet’leri kripto piyasasını nasıl etkiliyor?

Musk Twitter'ın logosunu değiştirdi! Dogecoin uçuşa geçti

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)