E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürkiye'den AB'ye Doğu Akdeniz mesajı---

Türkiye'den AB'ye Doğu Akdeniz mesajı

Türkiye'den AB'ye Doğu Akdeniz mesajı
15 Ağustos 2020 - 11:20 borsagundem.com

Dışişleri Bakanlığı: AB'nin çağrısı, Doğu Akdeniz'de tek taraflı adım atanlara yönelik olmalı

Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'nin diyalog ve müzakereden yana olduğunu belirterek, Avrupa Birliği'nin (AB) çağrısının Türkiye'ye değil, Doğu Akdeniz'de tek taraflı ve kışkırtıcı adım atanlara ve Türkiye'nin ve Kıbrıs Türklerinin hak ve çıkarlarına saygı göstermeyenlere yönelik olması gerektiğini bildirdi.

Bakanlığın Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Türkiye'nin diyalog ve müzakereden yana olduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:

"(Türkiye), Meşru hak ve çıkarlarını korumakta kararlıdır. AB'nin çağrısı Türkiye'ye değil, Doğu Akdeniz'de tek taraflı ve kışkırtıcı adım atanlara ve Türkiye'nin ve Kıbrıs Türklerinin hak ve çıkarlarına saygı göstermeyenlere yönelik olmalıdır."

Miçotakis ile görüşün benimle değil

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Asena15 Ağustos 2020 13:43

    insan aklı ile dalga geçmeyin son 20 yılda AB ve ABD politikalarına uyanlar batı bankalarından bol bol kredi kullandılar karşılığında egede adalara Yunan karakolları inşa edildi ses çıkarmadılar kıbrısta referanduma karşı çıkan Denktaşa söylenmedik laf bırakmadılar süleyman sah türbesini taşıdılar suriye pkk sına yardım etsin diye barzani peşmergelerinin kobaniiçin ülkeden geçmesine göz yumdular batı bankalarından 250 milyar doları kredi diye aldılar bu paraları kendi şirketlerince  yediler içtiler şimdi batı borç vermeyip borçleri geri tahsil edip  dolar uçunca  birden vatansever oldular ellerinde millete pazarlayacak din ve milliyetçilikten başka birşey kalmadı tüccar siyaset bu olsa gerek

  • Kemal kılıçtaridis15 Ağustos 2020 19:25

    o dolar düşecek Ama içerdeki hainler temizlenince. O zaman neyi bahane edeceksiniz, Bana şimdi cvp yazmayın boşa eko reform falan... Sizde iyi biliyorsunuz sebepleri

  • angaralı15 Ağustos 2020 15:01

    Kardeş eskiden beri bu ülkenin anasını ağlatanlar her defasında eski siyasetçilerin çıkmayan seslerinden bugüne gelinmedimi eskiden siyasetçi varmıydı bir düşün burnumuzun dibindeki adaları adamlar vermiş 4 kere almayan zihniyetlerin sonucu bunlar açın gözünüzü artık açın bırakın şu yabancı hayranlığını artık TÜRKİYE eski TÜRKİYE değil Söz konusu vatansa biz savunuruz sen rahatına bak

  • Murat15 Ağustos 2020 13:01

    Teşekkür ederim Sayın Cumhurbaşkanım. Benim anlayamadığım ortada bununla ilgili yazılan çizilen bir sürü şey var. Onca yaşanan şeyler var. Muhalefet neden bu duruma ses çıkartmıyor ? Neden haklarımız için mücadele etmiyor ? Ben bu durumu gerçekten anlamıyorum.

  • xx15 Ağustos 2020 12:10

    ab toplantısından hiçbir karar çıkmadı. Yunana en büyük tokat...