E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTürk karakoluna ateş açıldı---

Türk karakoluna ateş açıldı

Türk karakoluna ateş açıldı
16 Ocak 2016 - 18:24 borsagundem.com

Suriye’nin Azez İlçesi’nin Türkiye sınırındaki köylerinde IŞİD ile muhaliflerin oluşturduğu Fetih Ordusu arasında şiddetli çatışmalar devam ediyor.

Kilis’in Yavuzlu Köyü karşısındaki Suriye’nin Düden, Kara Mezra Bıgıddın ile Kara Köprülü Köyü’nde IŞİD ile muhalif grupların bir araya gelerek kurduğu Fetih Ordusu arasında son günlerde görülen çatışmalar şiddetlenerek devam ediyor. Sınıra yakın noktada süren IŞİD ile muhalifler arasındaki çatışmalar sırasında ateşlenen silah ve havanların sesi Türkiye tarafından da duyuluyor. Sık sık patlamaların meydana geldiği bölgelerden yükselen dumanlar Türkiye tarafından çıplak gözle görülürken, sınırhattında güvenlik güçleri zırhlı araçlarla yoğun önlem aldı. 

SINIR KARAKOLUNA AÇILAN TACİZ ATEŞİNE MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ

Öte yandan IŞİD militanlarının denetimindeki Bıgıddın Köyü’nden Kilis’in Yavuzlu Köyü yakınlarındaki Şehit Mehmet Sınır Karakolu’na taciz ateşi açıldı. Bunun üzerine angajman kuralları kapsamında, askerler taciz ateşinin açıldığı bölgeye obüs ve ağır silahlarla karşılık verdi.  

RUS UÇAKLARI KÖYÜ VURDU, 6 YARALI KİLİS’E GETİRİLDİ

İddiaya göre Rus savaş uçakları Türkiye sınırına 17 kilometre uzaklıktaki Hameyin Köyü’ne saldırı düzenledi. Hava bombardımanında yaralanan 6 Suriyeli, yakınları tarafından tedavi için Kilis Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • murat16 Ocak 2016 23:31

    aman bizi test etmeyin davutoğlu neler yapar neler.

  • YAZIK.UTANMAZLAR16 Ocak 2016 20:08

    SANIRIM BU SURİYE OLAYLARI BAZ ALINDIĞINDA EN ÇOK PARASAL KAZANÇI MEDYA ALIYOR..AKABİNDE SİLAH TÜÇÇARLARI,MEDYA PATRONU OLMUŞ OLSAM TERÖR FAŞİZM ANARŞİZM VE KAUS OLAYLARINI HABER AKIŞI YAPMAZ PARASAL KAZANÇ SAĞLAMAZDIM.