E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan talep: NATO Ortadoğu'da daha fazla rol alsın---

Trump'tan talep: NATO Ortadoğu'da daha fazla rol alsın

Trump'tan talep: NATO Ortadoğu'da daha fazla rol alsın
09 Ocak 2020 - 07:38 borsagundem.com

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, Trump Stoltenberg'den NATO'nun Ortadoğu'daki rolünü artırmasını istedi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HÜLYA ÇİFTCİ09 Ocak 2020 11:18

    Nato da biz olmaz isek haçlı orduu gibi.Nato yu abd ve israil in güvenliği için kullanılmaya çalışılmaktadır.İsrail ve Abd nin çıkarları Nato nun görevimi.abd israil, fransa rusya ingilterede nükleer silah olacak diğerlerinde olmayacak sonra iran halkına yazık değilmi ambargo uygulayıp hayatlarını karartıyorsun.ben bu savaşın yeni başladığını ve abd hiç bir zaman güven olmaz derim.

  • : ))09 Ocak 2020 10:58

    Orta doğuya tırlarla silahları... memrileri ver... sonra çık.. orta doğuda sorunlar var. nato gitsin... kardeşim okadar silahı mermiyi bs BAŞKANTİNE YIĞSAN KAMYONLARLA beyaz sarayada nato askerleri müdehale etmek zorunda kalıyor... ortadoğuda silahları konşturtuyorsun veriyorsun... 15 yaşında okuyan çocuk kimseye fayda sağlamıyor.. eline silah aldığında birilerine fayda sağlıyor.  oradaki düzeni eğitimsizliği sen bozuyorsun trump

  • fafa09 Ocak 2020 09:03

    Türkiye,umarım bu teklifinizi reddetme  cesareti gösterir;umarım Libya'da düştüğü gaflete düşmez;eğer bu teklif Nato'da kabul edilirse Orta Doğu'ya ilelebet huzur gelmez.

  • fafa09 Ocak 2020 08:58

    Kendi cinyetlerinize Nato'yu neden ortak ediyorsunuz,Orta Doğu'da ne işiniz var,bu bölgeye neden huzur vermiyorsunuz,akılsız İslam ülkelerini neden birbirine kırdırıyorsunuz?

  • mzd09 Ocak 2020 08:52

    tam artist yahu,reganı bile geçti...o yediğin hurmalar gün gelir.... anladın sen....

  • kılıç09 Ocak 2020 07:59

    israile bekçilik yapsın diyorsan hayır.