E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump'tan NBA için şok sözler: Siyasi örgüt haline geldi---

Trump'tan NBA için şok sözler: Siyasi örgüt haline geldi

Trump'tan NBA için şok sözler: Siyasi örgüt haline geldi
28 Ağustos 2020 - 03:49 borsagundem.com

Wisconsin'deki polis şiddetini protesto için NBA'deki maç ertelemelerine öfkelenen ABD Başkanı, "Bence insanlar NBA'den bir nebze bıktı. Ne yazık ki NBA, siyasi bir örgüt haline geldi. Bu, iyi bir şey değil, ülkemiz ve sporumuz için iyi değil" dedi


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gokhan Cetinoglu02 Eylül 2020 09:26

    Yöneticiler görevlerini yerine getirmediğinde, üstüne yanlış kararlar ile kaosa sürüklediğinde STK lar, toplumun rol model olarak gördüğü insanlar, bilim adamları, meslek örgütlenmeleri sorumluluk alarak gerçekleri dile getirir.

  • bu dünyadan biri28 Ağustos 2020 09:53

    Asıl salak olan böyle salakları iktidara getiren insanlardır. Bilim insanları, sanatçılar ve felsefeciler dünyayı yönettiği gün dünya cennet olacaktır. Tabi onları seçebilen insanlar olduğu gün, yöneticilere bile ihtiyaç kalmayacaktır. İnsanlar kendilerini yönetebileceklerdir. Şu anda dünya liderlerinin hepsi kibir sahibi insanlar. Nba oyuncuları bile bunlardan daha nitelikli.

  • : )) 28 Ağustos 2020 08:34

    vatan hainleri, rusya yanlısı bölücüler nba liglerini karıştırıyor. Gezzici vatan düşmanları Trump a darbe yapmak için sokaklarda ve abd devletini yıkmak için nba ligindeki rus ajanlar devrede. Ah Haher son dakika... :D

  • Türkoğlutürk 28 Ağustos 2020 07:21

    ABD gibi bir ülkenin başında salak olması