E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump 'istifa' sorusunu yanıtsız bıraktı---

Trump 'istifa' sorusunu yanıtsız bıraktı

Trump 'istifa' sorusunu yanıtsız bıraktı
12 Ocak 2021 - 18:46 borsagundem.com

ABD Kongre Binası'nı basması üzerine istifa etmesi yönünde baskı altında olan Cumhuriyetçi Başkan Donald Trump, istifa edip etmeyeceğine ilişkin soruyu yanıtsız bıraktı

ABD Başkanı Donald Trump, 6 Ocak'taki olaylar sonrası Demokratlar'ın kendisini görevden alma çabasına ilişkin, "Bu konuda çok büyük bir öfke var ancak ben şiddet istemiyorum" dedi.

Kendisine istifa edip etmeyeceği sorulan Trump, bu soruya yanıt vermedi.

Kongre baskınıyla ilgili kendisinin bir sorumluluğu olup olmadığa sorusuna ise "Söylediklerim o zaman için gayet uygundu" diye yanıt verdi.

Sosyal medya hesapları kapatılan Trump, büyük teknoloji firmalarının korkunç bir hata yaptığını ve ABD'ye büyük zarar verdiğini söyledi. 

Trump'ın görevden alınması oylanacak

Trump ve Pence baskından bu yana ilk kez bir araya geldi

ABD bu iddiayla çalkalanıyor: Trump istifa mı etti?

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cello14 Ocak 2021 00:02

    Abd halkı trump'in peşinden gitmez...küçük grup eylemleri etkisini yitirmiştir..bundan sonrası herkes yoluna.

  • GERÇEK12 Ocak 2021 23:49

    NE OLDU TRUMP TÜRKİYE EKONOMİSİNİ YERLE BİR EDERİM RAHİP İ BIRAKIN DİYORDUN DOLAR 4 TL DEN SEBEPSİZCE ANİDEN 7.50 GİTTİ SONRADA İCERİDEKİ ŞER ODAKLAR DOLARI VATANDASA PAZARLADI YOK 15 OLACAK YOK 20 OLACAK... NE OLDU KAPININ ÖNÜNE BIRAKTILAR Bİ TWETT AT DİYECEM ONU BİLE YAPTIRMIYORLAR SANA ...TRUMP EFENDİ...

  • EKRİST12 Ocak 2021 22:06

    Hani ben seçimi kayıp edersem borsalar çöker diyor idin neden çökmedi.

  • Sosyolog12 Ocak 2021 20:04

    Mr Tump ın ülkeyi ortalığı kana bula, ülkede kargaşa çıkar, farklı iş ve toplumsal grupları endişeye sürükle veya sindir! Güç merkezi olarak yöneten erk olarak insanlarını kendine sığınmaya yönlendir, istikrarın kaynağı kendisi olduğunu empoze ederek secimleri yenile, olağan üstü durumlarla tam kontrolu sağlayarak, secimi git ve kazan taktiği tutmadı!

  • Serdar12 Ocak 2021 19:59

    Trump’ ülkede kargaşa çıkarıp, secimleri yenileyip, olağanüstü koşullarda halkı sandığa götürüp, Atı alıp Washingon’ u gececeğini umuyordu ama yapamadı! B Orda öyle istediği zanan istediği gibi secimleri yenileyemez. Kurnaz tilki, secimleri yenileme olasılığı ile hareket etyi ama olağan durum ve barışçıl koşullarda secime gitse daha büyük oranda kaybedeceğinin farkında idi. Onun iç çatışma kargaşa çıkarmak ve olağan üstü durum ilan edip, herseyi ve kısmen de sandıkları da kontrol ederek secimlere giderse ancak kazanabileceğinin hesabını yaptı. Ve koşulları bu yön evriştirmek için bayağı çaba harcadı yaygara çıkardı. . Ama kaç deneme yaptıysa hedefine ulaşamadı. En sonuncusu ise tam fiyasko oldu ve ülkeye yayılarak devam etmedi. Orda bir adam bütün devlet demek değil ve atı kapıp istediği gibi oynayamaz! Güçler ayrılığı ve devletin kurumsal niteliği bu sinsiliğe bu despotluğa müsade etmedi. Hatta partisi içinde bile çirkefliğe önemli tepkiler geldi.