E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemABD bu iddiayla çalkalanıyor: Trump istifa mı etti?---

ABD bu iddiayla çalkalanıyor: Trump istifa mı etti?

ABD bu iddiayla çalkalanıyor: Trump istifa mı etti?
11 Ocak 2021 - 23:55 borsagundem.com

ABD Dışişleri Bakanlığı sitesinde Trump'ın ve Pence'in görev sürelerinin 11 Ocak 2021'de bittiği yazıyor. Resmi sitede yer alan bu ifade Dışişleri Bakanlığı'nda çalışan Trump karşıtı bir personel tarafından yapıldığı iddia edildi

ABD Dışişleri Bakanlığı'nın sitesinde yer alan ifadeler gündeme damga vurdu. Resmi sitede yer alan bilgiye göre; 20 Ocak'ta görevini Joe Biden'a devredecek olan ABD Başkanı Donald Trump'ın biyografisinde görev süresinin 11 Ocak'ta sona erdiği bilgisi yer alıyor.

Dışişleri Bakanlığı kaynaklarının BuzzFeed'e verdiği bilgiye göre; internet sitesinde Trump ve Pence'in biyografilerinin değiştirmesinin arkasında bakanlıkta bulunan ve ABD'de yaşanan son olaylardan hoşnut olmayan bir çalışanın neden olduğu da iddialar arasında.

SİBER SALDIRI MI?

Bazı iddialar arasında da sitenin siber saldırıya uğramış olabileceği aktarıldı.

Söz konusu gelişmenin ardından sosyal medyada birçok kullanıcı, Trump’ın istifa ettiği yönünde paylaşımda bulundu.

SİTE BAĞLANTISI ERİŞİME KAPATILDI

Gelişmelerin ardından ABD Başkanı Donald Trump’ın biyografisine ait bölümün internet bağlantısı erişime kapatıldı. Siteye girişte “Üzgünüz, bu site şu anda teknik sorunlar yaşıyor. Lütfen birkaç dakika sonra tekrar deneyin” ifadeleri yer aldı.

Biden: Trump görevde kalmamalı

ABD'de FBI'ın istihbarat raporu sızdı: Silahlı eylem planı

Trump’ın azil metni resmi olarak Meclis'e sunuldu

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ertuğrul 12 Ocak 2021 02:00

    Trump’ ın Atı alıp Washingon’ u gecme tatktiği tutmadı! secimi yenilenilebileceğini düşündü ama yenilense bile olağan durum ve barışçıl koşullarda secim yenilenmese bile, daha büyük oranda kaybedeceğinin bilincinde idi. . Marifet ülkede iç çatışma kargaşa çıkarmaktıa idi! Ve buna bağlı olarak olağan üstü durum ilan edip, herseyi ve sandıkları kontrol ederek secimlere gidilirse kazanabileceğinin hesabını yaptı. . Bu kargaşayı çıkarma provasını defalarca yaptılar ama tam başaramamadılar. En sonuncusu ise tam fiyasko oldu, ülkeye yayılarak devam etmedi. Orda bir adam bütün devlet demek değil ve atı kapıp istediği gibi oynayamaz! Güçler ayrılığı ve devletin kurumsal niteliği bu sinsiliğe bu despotluğa müsade etmedi. Yani ortalığı kana bula, korkut, sindir, endişeye düşür, istikrar için kendine yönlendir ve secimleri yenile, secimi git, kazan taktiği tutmadı.. Good bye Trump!

  • Kamil12 Ocak 2021 04:01

    Amerika'da hangi kurumdan bahsediyorsun.Derin devletdenmi.yoksa Dünyayı sömüren dayanağıda demokrasi olan...