E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTrump, Cumhuriyetçi senatörlerin sertleşmesini istedi---

Trump, Cumhuriyetçi senatörlerin sertleşmesini istedi

Trump, Cumhuriyetçi senatörlerin sertleşmesini istedi
22 Ekim 2019 - 06:35 borsagundem.com

ABD Başkanı, Cumhuriyetçi senatörlerden Demokratların azil soruşturmasına karşı daha sert ve mücadeleci tutum sergilemelerini talep etti

ABD Başkanı Donald Trump, Beyaz Saray'daki kabine toplantısı sırasında, Demokratların kendisi hakkında sürdürdükleri azil soruşturmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Trump, Temsilciler Meclisi'nde devam eden azil sürecinde Demokratların acele ettiklerini ve 2020 başkanlık seçimleri için kendisine darbe vurmak istediklerini söyledi. Trump, “Cumhuriyetçiler sertleşmeli ve savaşmalı. Çok iyi savaşçılarımız var, ancak daha da sertleşmeli ve savaşmalılar çünkü Demokratlar seçimden önce Cumhuriyetçi Partiye zarar vermeye çalışıyorlar” dedi.

Azil soruşturması

Trump'ın, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile yaptığı telefon görüşmesinde Cumhuriyetçi Başkan adayı Joe Biden ve oğlu Hunter Biden hakkında bir soruşturma talep ettiği öne sürülmüş ve konuyla ilgili ihbar mektubunun ellerine geçmesi üzerine Demokratlar, Başkan Trump hakkında azil soruşturması başlattı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)