E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTrabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan açıklama---

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan açıklama

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan'dan açıklama
19 Mart 2024 - 00:45 borsagundem.com

Fenerbahçe maçında yaşanan çirkin olaylara ilişkin konuşan Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, "hiç kimse Trabzonspor Kulübünü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını meze etmeye kalkışmasın." ifadesini kullandı.

Trabzonspor Kulübü (#TSPOR) Başkanı Ertuğrul Doğan, Fenerbahçe (#FENER) ile yaptıkları maçtaki olaylara ilişkin açıklamada bulundu.

Doğan, yaptığı yazılı açıklamada, Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Fenerbahçe maçında yaşanan olaylara ilişkin yaşanan sürecin yönetim kurulu olarak dikkatli bir şekilde takip edildiğini belirtti.

Kulübün, Türkiye Futbol Federasyonunun yapacağı disiplin sevklerinden sonra detaylı açıklamada bulunacağını vurgulayan Doğan, "Şunun gayet iyi şekilde bilinmesini isteriz ki hiç kimse ya da herhangi bir kurum Trabzon şehrini, Trabzonspor Kulübünü ve Trabzonspor’un şerefli taraftarını dünkü olayların önüne meze etmeye kalkışmasın. Buna asla izin vermeyeceğimizi hatırlatmakta fayda görüyoruz." ifadesini kullandı.

Fenerbahçeli iki oyuncu, milli takım kadrosundan çıkartıldı

 

Fenerbahçe olağanüstü toplanıyor: Ligden çekilme de masada

 

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin çok sayıda gözaltı

 

Bakan Yerlikaya'dan Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ilişkin açıklama

 

Tansiyonu yüksek 5 gollü maç! Fenerbahçe, Trabzon'dan kayıpsız dönüyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)