E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaOtomotivTogg servis noktalarını duyurdu---

Togg servis noktalarını duyurdu

Togg servis noktalarını duyurdu
29 Nisan 2023 - 23:11 borsagundem.com

Togg, Türkiye genelinde hizmet vereceği servis noktalarını paylaştı.

Türkiye'nin yerli otomobili Togg, Türkiye genelindeki servis noktalarını paylaştı. Togg'un sosyal medya hesabından servis noktalarına ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Planlarımız doğrultusunda yılın başından itibaren servislerimizi hizmete almaya devam ediyoruz. Bugün itibarıyla; 7 bölge, 23 şehir, 33 sabit, 8 mobil noktada kullanıcılarımıza kesintisiz, hızlı ve etkin bir servis deneyimi sunmak için hazırız.”

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )30 Nisan 2023 09:21

    Yerli ve milli olması için nasıl çalışmalar var ?. 35,000 usd parça ülkemize geliyor. Bunlar montajlanıyor. sonra 980,000 tl ye satılıyor. Yerli milli nedir? TL değerlendirir. alınan 400 bin TL kar ile yenıden 35,000 usd lık parça dışardna satın alınıyor... Yani 1 toggalan kişi TL bozdurup, 35,000 dolar alıp evının bahçesine koymuş oluyor.... bir appale telefon alalım. yanı TL kazanan vatandaş telefon alıyor. Aslında TL sini usd ye çeviriyor, 1,000 usd yapıyor 18,000 tl kazancını ve bir cebinde 1,000 usd para ile geziyor felefon taşırken... yani TL her zaman banka hesabında usd ye dönmez. çevrilmez. x marka tv alıyoruz, akıllı tv. Tl maaş 500 usd ye donuyor odanda duvara tv nı takıyorsun.  vb. ne oldu ? TL kazançların hep bankada usd para çevirir gibi, cbinde 1000 usd telefon, kapında 35,000 usd togg, odand duvarda 500 usd tv. mutfakta 500 usd çamaşır makınan, vb. herşey usd ... YERLİ milli nerede ?

  • FİNANS DÜNYASI30 Nisan 2023 11:34

    Senin gibi kafasında beyin olmayan olsada gerçekleri göremeyen görsede bunu kullanamayan art niyetliler yüzünden yıllarca pısırık kendisine güvenemeyen bunun yüzünden refah seyimizi artıramadık.Bunlar üretmek üretmek üretmek ve satmakla olur.Hep yurtdışındanmı alacağız çokca üretilecek maliyetler düşecek ki ucuza satılabilsin bu bir yerden başlamalı ki hedefe ulaşalım daha ilk zamanda eliştiriyorsunuz.aynen para karşılğı satılan kalemler gibi yorum yapmıssın.

  • ALİ KODUŞ30 Nisan 2023 11:32

    Bu çağda bu fosil cahil bilgisiz satılmış hainler yüzünden yıllarca ülkemizde toplu inne dahi üretemedik sen neyin kafasını yaşıyorsun.

  • Mucise Reis : )30 Nisan 2023 11:10

    Buyur sende yaz, ekonomide neden usd 20 oldu ? neden USD ye paralar dönmesin diye USD artış korumalı TL kur korumalı hesaplar var... Ama neden dışarıdan USD ye her parça alınıyor? ...Bunlar Türkiyede üretilemiyor mu ? neden TL her alanda bankada, ticarette, üretimde, hammaddede, herşeyde USD ye dönuyor ? :D çünkü üretmeyen bir devlet oldun. Herşeyini dışardan almak zorundasın. tuhumuda, gübrenıde, ambalajıda, naklıyedekı mazotta, kullandığın otomobıl ve kamyonda, servis giderleride, masrafları yedek parçalarıda... her şey USD üretmiyorsun... Çin ise her kalemi usd den yuan yaparak çin parasını abd karşısında üstün kıldı :D ya biz ? al usd parça, montaj yap, yerli milli de. TL her alanda usd ye donup açık oluyor, kafan hala basmıyorsa bırak borsayı, gündemi, Müge anlı izle sen :D

  • kadrolumu30 Nisan 2023 09:37

    Borsa Gündem editörü, 'Mucise Reis' sizin kadrolu yorumcunuzmu? Her habere yorum yazma ihtiyacını duyuyor. Ama farkındamısınız bilmiyorum. Saçmalamaya başladı.