E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ilk açıklama---

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ilk açıklama

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'den ilk açıklama
29 Aralık 2023 - 22:08 borsagundem.com

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe kulüplerinden açıklama ortak yapıldı. Açıklamada, "2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir." denildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Galatasaray ve Fenerbahçe'den Süper Kupa karşılaşmasının ertelenmesiyle ilgili ortak açıklama yapıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ve Fenerbahçe'den yapılan ortak açıklama şu şekilde:

"Cumhuriyetimizin ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun 100. Yılını yurtdışında da kutlamak amacıyla, Türk Futbolunun marka değerine ve kulüplerimize katkı sağlayacak şekilde kulüplerimizle organize ettiğimiz, 29 Aralık 2023 Cuma günü saat 20.45’te oynanması planlanan 2023 Süper Kupa müsabakası organizasyondaki bazı aksaklıklar nedeniyle Kulüplerimizle birlikte aldığımız ortak karar neticesinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Ev sahibi ülkenin Futbol Federasyonu, ilgili kurum ve kuruluşlarına şu ana kadar Süper Kupa’nın organizasyonu için göstermiş oldukları çaba nedeniyle teşekkür ederiz."

Beşiktaş'tan Süper Kupa krizi sonrası tarihi çağrı: Kapımız açık

 

Suudilerden İstiklal Marşı'na büyük saygısızlık

 

Süper Kupa finali iptal: Galatasaray ve Fenerbahçe ülkeye dönüyor

 

Süper Kupa finalinde büyük skandal: Riyad'da 'Atatürk' krizi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Koala30 Aralık 2023 07:27

    Cimiriyet ne la?

  • Mucise Reis : )29 Aralık 2023 22:46

    Türk Milleti gücünün üzerind bir gürç, zümra, kurum, yada farklı kişi/kişiler yoktur olmamıştır. Türk Milletinin gücü karşısında dünya devletleri dahi boyun büker... Milletten aldıkları güç ile Ali-Dursun doğru bir karar almıştır. Öğlen saatlerinde daha bunun mesajını vermişlerdir. TFF açıklama yapmadı... Spor baknı açıklama yapmadı, federasyon açıklama yapmadı, konsolosluklar açıklama yapmadı, cumhur başkanı danışmanları açıklama yapmadı, cumhurda açıklama yapmadı... yeri geldiğinde çok basit işler olaylar ve abuk subuk işlere dahi konuşanlar böyle 100. yılımızın olduğu atıklar, tişortler, formalari bayraklar..., Türk ırkının şerefi onuru, Tük Milletinin gururu, ırkımızın en büyük dahisi olarak bilinen Dünayda nam saygı gören kurucumusun böyle itibarsızlaşmasına millet karşı çıkmıştır. Federasyon maşa mıdır ??? açıklama nedne hiç yapılmamıştır ??? Atatürk itibarsızlaşmayacak bir değerdir. Taraftarı kutlarız. yayıncı kuruluş açıklama yok diye konuşamadı bile rezil durum

  • KARA BORSA29 Aralık 2023 23:30

    Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 'ün izindeyiz