E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTerör yuvalarına büyük darbe---

Terör yuvalarına büyük darbe

Terör yuvalarına büyük darbe
15 Haziran 2020 - 11:36 borsagundem.com

TSK tarafından teröristlere ait Irak’ın kuzeyindeki hedefler, Pençe-Kartal Operasyonu ile yerle bir edildi. Uçaklar sınır ötesindeki 81 hedefi imha ederken Milli Savunma Bakanı Akar, harekata katılan pilotları tebrik etti


HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Haziran 2020 15:00

    Yurtiçindeki destekcilerine kapak olsun.Daha önce tansu çiller bunların kökünü kazıyacak idi fakat içimizdeki damarlarımızı yerleşen şerefsizler bunu engellediler.ama bunların karşısında milliyetci ve ülkesini seven Reis ve Bahçeli bunları kafalarına takmışlar kökleri kazınmasa bile büyük zaiyatlar vereceklerdir.

  • Mucise Reis ;)15 Haziran 2020 12:09

    Aynı başarıyı, hükümetin ekonomi kanadından bekliyoruz 18 yıldır. englasyon canavarına bir darbe vurması lazım artık. tünel tünel diye diye enflasyon canavarını  göremez olduk... ABD de hükümete güven azalınca, gücen duyulan kurumlarla, hukumet güven kazanmaya çalıştı. aynını yapıyoruz. sıyası ve hukumete guven azalınca, güven duyulan ordumuz, sınırız sevgimizi kazanan askerlerimiz ve başarıları üzerinden, güven kazanıp destek toplamaya çalışıyorlar. Düşüncem o yönde. malesef siyasi mevzular, güven duyulan kurumlar üzerinden siyasi destek ve taraf oluşturmaya çalışıyor. ama güven kaybeden kurumlarda çok fazla. hukuk, yargı , adalet, insan hakları saymakla bitmez.