E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporTerim: Başkanın yerinde olsam o cümleyi kurmazdım---

Terim: Başkanın yerinde olsam o cümleyi kurmazdım

Terim: Başkanın yerinde olsam o cümleyi kurmazdım
05 Ocak 2020 - 18:43 borsagundem.com

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Mustafa Cengiz'in Arda transferini veto etmesiyle ilgili konuştu. Terim, "Açıkçası ben Galatasaray'a hizmet etmiş hiçbir oyuncu için bu cümleyi kurmam" dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, idman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Terim'e özellikle Başkan Mustafa Cengiz'in Arda ile ilgili sözleri soruldu.

Terim'in açıklamaları şöyle:

Başkanımızın yerinde olsam Arda için o cümleyi kullanmazdım. Eğer bir oyuncu Galatasaray'a hizmet etmişse, altyapıdan yetişip giderken birçok para kazandırmışsa o cümleyi kurmaktan imtina ederim, başkanımız öyle takdir etmiş ama ben bu vasıfta oyuncular için kurmam Arda, bir defa ben Galatasaray'a geleyim veya başka imza için herhangi bir dilekte bulunmadı. Böyle bir isteği olmadı. Ben de kimseye ne alın ne almayın dedim ama zaman her şeyin ilacıdır. Bu tespiti de yapmak lazım.

Diagne konusu

Galatasaray'ın aleyhine Florya'dan bazı şeyler çıkıyor. Bulursam da neler yapacağımı biliyorum. Samimi söylüyorum mesela Onyekuru'nun 70 numara giyeceğini bilmiyordum. Benden evvel bilen var. Diagne mevzusundan hareketle bir defa dün kadro açıklandıktan sonra oyuncunun kadroda olmadığını öğrendik. Galatasaray-Brugge arasındaki şartlar şu an öyle bir durumu gerektirmiyor. 2 Şubat'a kadar zamanımız var. Eğer böyle bir şey olursa ben rica ediyorum Galatasaraylılardan, ümit ederim biz bundan sonra bize zarar verecek özellikle transferde, her şeyin gizli kalması bir dönemde; en ufak bir şeyin dışarı çıkması halinde oyuncuyu alamama tehlikesiyle karşı karşıyasınız. Sonuç itibarıyla hiç hoş değil.

Geldiğimizden beri cezamız devam ediyor. Hep beraber iyi gidiyoruz, veriyoruz verdiriyoruz. Galatasaray'da ikinci yarılarda hep fark oldu. En büyük güvenim beraber çalışma imkanımız var. İyi bir takım olacağız. Son maçımızda baktığımız zaman nasıl oynamamız gerektiği konusunda bazı işaretler gördük.

Maalesef bazen çok sevdiğimiz arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıyoruz. Bugün de ayrılıklar olacak, yarın da olacak. Vefalı bir şekilde onları uğurlayarak davranacaktır bu camia. Bize yaptığı hizmeti hiçbir zaman unutmayız.

Yabancı sayısında yana bir sıkıntımız yok. Nzonzi'nin mevcut durumu devam ediyor. Ben özür beklemiyorum, arkadaşlarından özür dilemeli. Sözleşme feshi konusunda bir sorun yok. Niye öyle bir şey yapalım? Ancak 2 Şubat'a kadar kulübün menfaatleri konusunda ne gerekiyorsa da yaparız.

Arda Turan ile ilgili son dakika kararı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Türkoğlutürk 06 Ocak 2020 07:47

    Senide gördük ardayıda. Yurtdışında nasıl geri gönderildiğini unutmadım. Ardaya THY nin kıyağınıda.

  • Emrah06 Ocak 2020 09:58

    Ne alakası var thy şirketiyle. Arda atletico madridte 4 yıl iyi top oynadı o yıllarda madrid kulübü Avrupa kupalarında fırtına gibi esti ve UEFA kupasını kazandı futboldan bir haberiniz. Ayrıca barca gibi büyük kulüpte torpil olmaz.

  • Ali06 Ocak 2020 01:11

    Bu arda avrupada böyle birşey yapsaydı en az 15 yıl hapis yatardı. Nerdesin hey adalet

  • vatandaş05 Ocak 2020 22:13

    ekonomi kötü aklını başına al sesini çıkar ma koyarlar kapının önüne sonra ah vah edersin.

  • dty05 Ocak 2020 19:45

    terim, eğer ikinci yarıda kötü gidişat sürerse başkanla aram bozuk ayağına kaçacak. ona zemin hazırlıyor. ytd

  • Emrah05 Ocak 2020 23:56

    Fatih Terim öyle ince hesap yapmaz o anda düşündüğünü söyler karekterini çözemedin mi? 25 yılda ayrıca aralarının iyi olduğunu düşünüyorum dahası Fatih hocanın bence en rahat çalıştığı başkan Mustafa Cengizdir bir sürü başkanla çalıştı.son olarak bu sene şampiyonluk olmayabilir son derece doğal ne var bunda?