E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTBMM'den ortak bildiri: Tarihi çağrı---

TBMM'den ortak bildiri: Tarihi çağrı

TBMM'den ortak bildiri: Tarihi çağrı
12 Ekim 2023 - 22:12 borsagundem.com

TBMM Genel Kurulu'nda tüm siyasi partilerin imzasıyla ortak bir bildiri yayımlandı. Ortak bildiride, "Filistin ve İsrail'i, kalıcı barışa yönelik müzakerelere başlamaya davet ediyoruz" ifadelerine yer verildi

TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis'te grubu bulunan tüm siyasi partilerin imzasıyla Filistin ve İsrail'de yaşanan çatışmalara ilişkin ortak bildiri yayımlandı.

Bildiride, "Gerilimin telafi edilemez sonuçlar doğurmaması için tüm tarafları barış-güvenlik-istikrar vizyonumuz çerçevesinde itidale ve aklıselime davet ediyoruz. Gazze'de hedefi doğrudan siviller olan tüm saldırıları kınıyor, Filistin ve İsrail'i, kalıcı barışa yönelik müzakerelere başlamaya davet ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

GRUBU OLAN TÜM PARTİLERİN ORTAK İMZASI

TBMM Genel Kurulu'nda, Meclis'te grubu bulunan tüm siyasi partilerin imzasıyla Filistin ve İsrail'de yaşanan çatışmalara ilişkin ortak bildiri yayımlandı.

"KALICI BARIŞA YÖNELİK MÜZAKERELERE BAŞLAMAYA DAVET EDİYORUZ"

TBMM ortak bildirisinde; "Gerilimin telafi edilemez sonuçlar doğurmaması için tüm tarafları barış-güvenlik-istikrar vizyonumuz çerçevesinde itidale ve aklıselime davet ediyoruz. Gazze'de hedefi doğrudan siviller olan tüm saldırıları kınıyor, Filistin ve İsrail'i, kalıcı barışa yönelik müzakerelere başlamaya davet ediyoruz" ifadeleri yer aldı.

Erdoğan'dan ABD'ye sert tepki: Ey ABD! Senin ne işin var orada?

 

AK Parti'den Blinken'a sert eleştiri: Tehlikeli bir yaklaşım

 

Suriye devlet TV’sinden son dakika duyurusu: İsrail Şam'ı vurdu

 

Filistin-İsrail çatışmasının 6. gününde gelişmeler...

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )13 Ekim 2023 11:13

    Filistin devlet kurar. Rusya, iran vb tanır, hatta asker gönderir üs alır ise o zaman olay dengelenır... ABD neden uçak gemızı gonderdı ardıdnan ıngılızlar ? pekı neden rusya göndermedı yada çin yada iran ? Anladınız mı... arap ülkeleri, arap askeri birliği vb neden yok ? :D Acı ama gerçek. dünya 5 den küçük...