E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 64 personel alacak---

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 64 personel alacak

Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin 64 personel alacak
22 Mart 2022 - 15:43 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığının taşra teşkilatlarında, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü emrinde görev yapmak üzere toplam 5 bin 64 personel alımı yapılacağını duyurdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, devlete yeni Personel alımı yapılacağını açıkladı. Oktay, Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü ve Devlet Su İşleri'ne toplamda 5 bin 64 personelin alınacağını belirtti.

Oktay "Mühendis, veteriner hekim, pilot, orman muhafaza memuru, laborant, biyolog, sağlık teknikeri, güvenlik görevlisi gibi kadrolarda istihdam edilmek üzere alınacak bu personellerimizin bakanlığımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.(Hürriyet)

Sağlık Bakanlığı 20 bin sağlık personeli ve işçi alacak

 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 personel alacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis ;)22 Mart 2022 23:17

    Allah gerçek emek döken, kıt bütçesini eğitime veril, kendini donatanların yardımcısı olsun...

  • CAN22 Mart 2022 16:02

    SPK BAŞKANI VE BORSA GÜNDEM EKONOMİ EDİTÖRÜ ALDIGINIZ MAAŞLAR KAN İRİN OLSUN YEMEDENEN ÖLESİNİZ GZNMİ HİSSELERİNDE MANİPÜLASYON VAR GÖZ YUMUYORSUNUZBİR HAFTADA % 120  YÜKSELTİ BÜRÜT TEDBİR GETİRMİYORSUNUZ BAŞKA HİSSELER OLSA ZULUM YAPIYORSUNUZ ORTAKMISINIZ MANİÜLASYONA  CUNKÜ HİSSENİN HALKA ARZDA YABANCI OLDUGU İÇİN TORPİL YAPIYORSYNUZEGER BU GÜN TEDBİR BÜRÜT GETİRİRSENIZ DUA EDERİM YOKSA SÜRÜM SÜRÜM SÜRÜNUN  İNŞALLAH KAN İRİN OLUR ALDIGINIZ MAAŞLAR