E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinTarabya’da gece kahvesi ---

Tarabya’da gece kahvesi

Tarabya’da gece kahvesi
08 Kasım 2015 - 09:37 borsagundem.com

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tarabya’dan geçerken bir işletmenin valeleri yolunu kesince aracından inip kahve içti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önceki akşam saat 21.00’de Mabeyn Köşkü’nden Huber Köşkü’ne gitmek üzere ayrıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Yokuşu Bayırı’nda aracından inerek yol üzerindeki vatandaşlarla konuşup; fotoğraf çektirdi. Daha sonra makam aracına binen Erdoğan bir süre sonra Tarabya Meydanı’nda da durdu. Vatandaşlarla sohbet eden Erdoğan güzergahı üzerindeki Tarabya Sahil’de BİGChefs adlı mekanın çalışanlarının daveti üzerine 3. kez aracından indi.

Bir acı kahve

BİGChefs adlı mekana geçen Erdoğan, burada vatandaşlar ve çalışanlarla 20 dakika sohbet etti. İş yeri sahibinin ayyıldızlı bir buket çiçek sunduğu Erdoğan, kahve içip mekandan ayrıldı. Çıkışta vatandaşlarla selfie çektiren Erdoğan, Huber Köşkü’ne geçti.

‘İlk defa servis yaptım’

Erdoğan’a kahve servisi yapan Sercan Akdeniz ise, “Sade Türk kahvesi içti Cumhurbaşkanımız. Ben getirdim, heyecanlandım. Cumhurbaşkanı’na ilk defa servis yapıyorum. 40 yıl hatırı olsun diye acı bir kahve içti Cumhurbaşkanımız” şeklinde konuştu.

‘Buradan her zaman geçiyor’

BIGChefs adlı mekanın İşletme Müdürü Semih Dizdar, “Her zaman buradan geçiyor zaten. Köşkü de az ileride. Biz de fırsat buldukça dışarı çıkıp karşılamaya çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızı BİGChefs’e nasıl sokarız diye plan yaptık. Aslında biz beklemiyorduk. Korumalarıyla birlikte bir anda durdu. Mekana davet ettik. O da kabul etti ve içeri geldi. Bizim meşhur kahvelerimizden içti. Bizimle sohbet etti. Mekan ile ilgili sorular sordu. Çok memnun kaldı. Çok güzel bir şekilde ayrıldı” dedi.

‘Atladık davet ettik’

Erdoğan’ı durdurarak davet eden valeler de, “Durdurmayı planladık, atladık davet ettik. Sağ olsun geldi bir kahvemizi içti. İçeride beraber oturduk. Seçim ile ilgili bazı şeyleri konuştuk kendisiyle” ifadelerini kullandı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • termo08 Kasım 2015 14:13

    yıldız saray kulliyesi ankara kulliyesi köşkler kaç saray külliye köşk oldu halk adamında koskoca abd başkanında ufacık beyaz ev var

  • Helal olsun08 Kasım 2015 14:12

    Mabeyn Köşkü’nden Huber Köşkü’ne 1 milyonluk dolarlık mersoyla giden büyük bir halk adamı

  • Tasarımcı08 Kasım 2015 12:43

    Halkın adamı halkın içinde aga. İşte o kadar... Adım adım 2023 ilk on ekonomi projeksiyonuna yürüyeceğiz. Sadece omuz verin çelme takmaktan vazgeçin

  • ccc08 Kasım 2015 11:22

    tarabyada oturuyorum 3 def gıttım o da acaba değişirmi dıye yemekler berbat personel ukala sakın gıtmeyın

  • Recep İcedik08 Kasım 2015 11:14

    Cok tesadufu olmus canim baksana ayyildizli cicek buketini sevgilisine yaptiran adam dayanamamis cbaskanina vermis... La hadi oradan ya ...:)))

  • KARTALY32308 Kasım 2015 10:17

    KİMİN HAKKINI KİME VERİYON ULEN.O KAHVENİN TİÇARİ GETİRİSİ BAZ ALINDIĞINDA KDV GETİRİSİ KİMİN VE KİMLERİN BİLİYONMU SEN.

  • KARTALY32308 Kasım 2015 10:11

    HEE SİYASETİN BEDAVADAN VERDİĞİ ZIKKIMIDA ALMAM...

  • KARTALY32308 Kasım 2015 09:59

    NE KADAR GÜZEL DEĞİLMİ.PARANIN KARŞILIĞINDA MÜŞTERİYE HER ZIKKIMI VERŞYORLAR,AMA ÜLKENİN CUMHURBAŞKANINA BEDAVADAN KAHVE VERİYORLAR.NEYMİŞ 40 YIL HATIRI OLSUN DİYE.ULEENN SANA DEĞİL KRALI GELSE İŞLETMEM OLSA BU ÜLKEDE BEDAVADAN SİYASİ BAŞKANA SU DAHİ VERMEM

  • iskender08 Kasım 2015 09:54

    halkın adamı normaldir. seviyo sevdiriyoda...