E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-Magazin Bayram tatilinin 2. gününde acı bilanço!---

Bayram tatilinin 2. gününde acı bilanço!

 Bayram tatilinin 2. gününde acı bilanço!
08 Nisan 2024 - 11:33 borsagundem.com

Bayram tatilinin başlangıcından itibaren yaşanan trafik kazaları üzücü bir bilançoyla karşımızda. İki gün içinde 12 kişi hayatını kaybederken, 1966 kişi de yaralandı.


İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Emniyet ve jandarma trafik ekiplerinin bayram tatilinde denetimlerini sürdürdüğünü söyleyen Bakan Yerlikaya, ilk iki günde meydana gelen kazalarla ilgili de bilgi paylaştı.

Bayram tatilinin 2. günü olan 7 Nisan 2024 Pazar tarihinde 24 saatlik sürede 72 trafik kazası meydana gelirken, 408 bin 796 araç denetlendi.

Denetimler sonucunda 19 bin 488 araca hız ve radar işlemi, 33 bin 145 araca ise diğer işlemler uygulandı.

Kazalardaki can kayıpları ve yaralanmalara da değinen Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Bayram tatilinin ilk 2 gününde ( Cumartesi ve Pazar) maalesef toplam 12 vatandaşımız hayatını kaybetti. Toplam 1966 vatandaşımız ise yaralandı. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum."

Jandarma bayram öncesi havadan ve karadan trafik denetiminde!

 

Sağlık Bakanlığı'ndan "Bayram" genelgesi

 

Bayramda hava nasıl olucak?

 

Hava yolu şirketleri bayram için ek seferler düzenleyecek

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Berber Bekri 08 Nisan 2024 14:07

    Yavaş gidin takip mesafesini koruyun şerit değiştirirken çok dikkat edin asla cep telefonuna dokunmayın....Her an başkasının hata yapabileceğini düşünün yola kedi köpek çıkabileceğini hesaplayın yerleşim yerlerininden geçerken iki kat dikkatli olun kazasız belasız iyi bayramlar...Acele giden ecele gider...Lütfen sabırlı hoşgörülü olun haklı olmak değil dikkatli olmak yaşama bağlar..

  • Trafik affetmiyor08 Nisan 2024 19:39

    Haklı olmak değil dikkatli olmak yaşama bağlar. Yüzde yüz katılıyorum 👏👍

  • ALİ 08 Nisan 2024 13:33

    Ne gerek var,bu krizde akın akın araçla yol gideceksiniz,oturun evinizde bir bayram da evde dinlenin, ibadet le vakti geçirelim...

  • Mucise Reis : (08 Nisan 2024 11:43

    aşırı haz yapmayın. kemerleri takın. levhalara daha özenli bakın. olabildiğince takip mesafesi koyun. geceleri O PROJEKTRÖR GİBİ YANAN LAMBALAR polisler çevirme yaparak uzun, kız farlara baksın. Fenni muayenelerde olduğu gibi yüksek far , ayarsız farlara anlık cezai işlem yapsın. ÇAKARLI ARAÇ ÇILGINLIŞI AZALIRKEN, PROJEKTÖR GİBİ GÖZ ALAN FAR ÇILGINLIĞI BAŞLADI. KİMSE  BİŞE DEMİYOR, GECELERİ aşırı yuksek far bir kaç metre onundeki yayayı görülmez yapıyor. acilen önem....