E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemTahıl sevkiyatı anlaşması için heyet İstanbul'a geldi---

Tahıl sevkiyatı anlaşması için heyet İstanbul'a geldi

Tahıl sevkiyatı anlaşması için heyet İstanbul'a geldi
22 Temmuz 2022 - 15:12 borsagundem.com

Tahıl koridoru için imzalar bugün atılıyor. Tahıl sevkiyatı anlaşması imza törenine katılacak Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun da aralarında bulunduğu Rus heyeti, özel uçakla İstanbul'a geldi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Ukrayna ve Rusya taraflarının katılımıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Guterres’in hazır bulunacağı tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni 16.30’da Dolmabahçe Ofisi’nde gerçekleştirilecek.

Rusya'nın başkenti Moskova'dan hareket eden özel uçak, saat 13.40'ta İstanbul Havalimanı'na iniş yaptı.

İnişin ardından VIP Terminali önüne yanaşan uçaktan inen Bakan Şoygu ile heyettekiler, daha sonra araçlarla havalimanından ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve BM Genel Sekreteri Antonio Guterres'in hazır bulunacağı, Ukrayna ve Rusya taraflarının katılımıyla gerçekleştirilecek tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni, Dolmabahçe Ofisi'nde yapılacak.

Tahıl sevkiyatı anlaşması imza töreni yarın İstanbul'da yapılacak

 

Tahıl üretiminde düşüş bekleniyor

 

Tahıl Zirvesi'nden olumlu sonuç

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR YEZİDSEVMEZ22 Temmuz 2022 19:09

    bence bu hükümetin müthiş başarısı.önce bizim silolardaki eksikler fazlası ile doldurulmalı ve ardından bu buğdaylar önce fakir ülkelere dağıltılmalı artar ise batılı devletlere verilmelidir.çünkü bu  savaşı batılı güçler çıkartmışlardır.