E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSuriye'ye asker sevkiyatı sürüyor---

Suriye'ye asker sevkiyatı sürüyor

Suriye'ye asker sevkiyatı sürüyor
15 Şubat 2020 - 15:50 borsagundem.com

Türkiye’nin çeşitli illerindeki birliklerden sevk edilen, askerlerin bulunduğu sivil araçlar ile askeri malzeme taşıyan TIR’lardan oluşan konvoy, Gaziantep’in İslahiye ilçesine ulaştı.

Farklı kentlerdeki askeri birliklerden sınıra sevk edilen komandoları taşıyan 15 otobüs ile askeri malzeme taşıyan 12 TIR ve zırhlı araçlardan oluşan konvoy, geniş güvenlik önlemi altında İslahiye’ye ulaştı. İslahiye- Hassa karayolunda Hatay yönüne hareket eden konvoydaki askerlerin ve araçların Cilvegözü Sınır Kapısı’ndan geçerek Suriye’deki üs bölgelerinde konuşlanacağı öğrenildi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ----------- ??????????-------------15 Şubat 2020 19:03

    içimizdeki şerefsizler, vatanhainleri, kansızlar, satılmışlar olmasa şuan Türkiye sanayileşmiş ülkeler içinde idi.fakat o şerefsizler ve vatanhainleri bunların yanlarına kar kalmayacaktır.eninde sonunda ömürlerini hapishanede geçireceklerdir.bu şerefsizler dış güçlerden milylonlarca dolar avantalarını yıllarca almışlardır.hepside refah içinde yaşamaktadırlar.hepsininde yurtdışında lüks dailereleri vardır.

  • KASIM KIRBAŞLI15 Şubat 2020 20:17

    Aynen öyle kardeşim.onların da zamanı gelecek ömürlerini zamanı geldiğinde hapisde geberecekler.

  • ______,______15 Şubat 2020 16:41

    yıllarca teröristleri besleyen eğiten donatan abd, rusya ingiltere fransa almanya fakat çanak tutanlar ve yer verenlerde iran ırak ve suriye dir.bunlara anladıkları dilden yanıt vereceksin.pislik suriye abd fransa ingiltere rusya iran gelmiş topraklarına çökmüşler onlarla mücadale edeceğin yere biz halkına yardımcı oluyoruz.sen de onların köpekliğini yapıyorsun.

  • Düzicili kayihan15 Şubat 2020 17:14

    Aynen katılıyorum .