E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaSPK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu---

SPK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu

SPK'dan 5 kişi hakkında suç duyurusu
30 Mart 2018 - 18:58 borsagundem.com

SPK, sermaye piyasalarında mevzuata aykırı işlem yaptığı belirlenen 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), yürütülen incelemeler sonucunda sermaye piyasaları menzuatına aykırı işlem yaptığı tespit edilen 5 kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. SPK haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, Kurul'un izni olmaksızın piyasalarda işlem yaptığı belirlenen Erdal Çapanoğlu ve Yasin Kaymak'a ek olarak izinsiz işlemlere iştirak ettiği tespit edilen Zekeriya Uyar ve Faruk Türkdoğru'nun aralarında bulunduğu 4 kişi hakkında suç duyrusunda bulunulduğu ifade edildi.

Kurul ayrıca, izinsiz sermaye piyasası faaliyeti gerçekleştirmesine ek olarak hileli davranışlarla bazı kişileri aldattığı ve bu kişilerin zararına olmak üzere kendine yarar sağladığı tespit edilen Ahmet Naneci hakkında da iki ayrı suçtan suç duyurusunda bulundu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • OSMAN YILDIZ30 Mart 2018 19:06

    SPK tebrik IEYHOederim. Bu gibilerin üzerine gidilmezse daha çok hak yerler. Örneğin IEYHO 37 kuruş hep zara açıklıyor bu hisse neden göz altı pazarında değilde YILDIZ Pazarda işlem görüyor. Rıza Kutlu ya neden 6 senedir zarar açıklıyor. Bu hisse çöplük hissesi Yıldız değil.