E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisSPK tarihi kararlara imza atıyor---

SPK tarihi kararlara imza atıyor

SPK tarihi kararlara imza atıyor
16 Aralık 2013 - 07:33 borsagundem.com

Geçtiğimiz günlerde ortak satışlarıyla ilgili alınan ilke kararı piyasalarda coşku yarattı

Yazar

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • cc16 Aralık 2013 09:33

    Ortak satışına yıl şartı getirilmeli:Ör ilk 5 yıl halka açıklık azami %30, 10 yıl %50 sınırı gibi...ortak satışı bu derece rahat olmasaydı,ne bu kadar halka arz olurdu,ne bedelli,ne şirket batardı! yaşanan bütün dejenerasyonun kaynağı,sebebi budur.

  • ibrahim özbek16 Aralık 2013 09:22

    Spk yı bu çalışmalarından ötürü tebrik ederiz her geçen gün güvenimiz artıyor birde elimizden hisselerin dolandırıcı sahtekar patronlardan ve yönetim kurullarından tahsili için maddeler bekliyoruz,,,,,,,,teşekkürler spk Vahdettin Ertaş,,,,,,

  • Klgyozede16 Aralık 2013 09:05

    Sayın Pala KLGYO hisselerinde örtülü kar transferi yapıldı ve çoğu haber ve gelişme KAP'ta duyurulmuyor.Bunun ile ilgili bişe yapıalcak mı acaba

  • Ayrılma hakkına düzenleme16 Aralık 2013 08:46

    Sayın pala. evet yeni SPK yönetimi çok iyi çalışıyor ama yapacak o kadar iş varki. henüz hepsi tamamlanmadı. Bizim talebimiz SPK da halen bekliyor. Yeni SPK kanunu 107 madde suçuna maruz kalan yatırımcılara da ayrılma hakkı verilmesini istedik. 107 madde suçuna maruz kalmak da önemli işlem sayılmalı. bu konuda sizden kamuoyu desteği istiyoruz. saygılarımla.