E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemŞok! Chelsea'de söz hakkı kalmadı---

Şok! Chelsea'de söz hakkı kalmadı

Şok! Chelsea'de söz hakkı kalmadı
12 Mart 2022 - 20:12 borsagundem.com

İngilltere'de Rusya'ya karşı devam eden yaptırımlarda önemli bir karar daha alındı. Roman Abramoviç, Premier Lig tarafından Chelsea'nin yöneticisi olmaktan men edildi.

Chelsea'nin sahibi olan Rus milyarder Roman Abramoviç, bugün Premier Lig tarafından resmi olarak İngiliz kulübünün yöneticisi olmaktan diskalifiye edildi.

Bu kararla birlikte Abramoviç'in bundan sonra Chelsea'nin mal varlıkları ve diğer faaliyetleri üzerinde bir etkinliği kalmamış oldu.

Premier Lig'den yapılan resmi açıklama şöyle;

'İngiltere Hükümeti tarafından yaptırımların uygulanmasının ardından, Premier Lig Kurulu, Roman Abramoviç'i Chelsea Futbol Kulübü Direktörü olarak diskalifiye etti. Yönetim Kurulu'nun kararı, 31 Mayıs 2022'de sona eren ve hükümet tarafından verilen lisans şartlarında belirtildiği gibi, kulübün fikstürlerini çalıştırma ve oynama kabiliyetini etkilemez."

(CNN)

Abramoviç, Chelsea için gelen teklifi reddetti

 

Rus oligark Abramoviç'in İsrail'de servet değerindeki yatırımı

 

Chelsea'nin satış tarihi belirlendi

 

Chelsea Kulübü'nün otobüse yakıt alacak parası kalmadı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ali13 Mart 2022 00:00

    Adamlar kendi işine nasıl geliyorsa bir kalemde el koydular...fakat yabancıların daha fazla malı ve rus borsasında parası var...Ruslarda size çöker

  • tufan12 Mart 2022 23:18

    işte avrupa ve abd medeniyeti. Bunların çıkan bir isyanda marketleri yağmalayan teröristlerden ne farkı var? Adam senin ülkene bu kadar yatırım yapmış sen adamın malına çök. Bildiğin eşkiyalık. Ama kendileri yapınca herşey mübah. O nedenle abd ve avrupada yatırım yapanlar bilin ki bunlar zamanı gelince herşeyinize çökerler. Anavatanınıza yatırım yapın.

  • Tekno papaz12 Mart 2022 21:19

    Nasıl bir saçmalık herkes ülkesindeki Rus işadamlarının malına mülküne çöksün. 

  • Savaşa hayır!12 Mart 2022 20:43

    Bu nasıl bir saçmalık? Bu savaşı Abramoviç mi başlattı ? Bu savaşta hiçbir dahli olmayan insanların paralarına yatlarına el konulmasının vicdani bir açıklaması yoktur.