E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporChelsea'nin satış tarihi belirlendi---

Chelsea'nin satış tarihi belirlendi

Chelsea'nin satış tarihi belirlendi
12 Mart 2022 - 11:04 borsagundem.com

Roman Abramovich, Chelsea'nin satışına yeşil ışık yaktı ve teklifler için son tarih belirlendi

BORSAGUNDEM.COM-DIŞ HABERLER SERNVİSİ
İngiltere Hükümeti'nin yaptırımları kapsamına alınan Roman Abramovich, Chelsea Futbol Kulübü'nün satışına yeşil ışık yaktı. Mal varlığı dondurulmadan önce gelen 2.2 milyar sterlinlik teklifi geri çeviren Abramoviç, banka hesaplarının dondurulması nedeniyle acil satış kararı aldı. Telegraph, Abramovich'in ticaret bankası Raine'ye satış sürecini yönetme talimatı verdiğini ve tekliflerin önümüzdeki hafta sonuna kadar değerlendirilip karar verileceğini yazdı.

Önümüzdeki hafta Salı günü başlayacak teklif alma sürece Cuma gününe kadar devam edecek. Kulüp en iyi teklifi veren kişi ya da kurumlara satılacak.

Raine’nın organize edeceği satış sürecinden sonra elde edilecek gelirin akıbetinin ne olacağı ise henüz net değil.

Şu aşamada, Amerikalı üç grup ve Todd Boehly'nin konsorsiyumu 2 milyar sterlin ile 2,5 milyar sterlin arasında bir teklif verdi. Ancak Abramoviç, 4 milyar sterlinlik bir rakamı telaffuz ediyor. Hesapların kilitlenmesi kulübün otobüslere benzin alacak para bulamaması satış fiyatını aşağı çekecek önemli gelişmeler olarak gösteriliyor. Borsagundem.com’un yaptığı derlemelere göre Ricketts Ailesi, Woody Johnson ve İngiliz iş adamı Nick Candy teklif verecek isimler arasında yer alıyor.

Chelsea Kulübü'nün otobüse yakıt alacak parası kalmadı

Chelsea'nin 19 yıllık rüyası kabusa döndü

Chelsea efsanesi bitti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)