E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSisi: Gazze'de ateşkesten ümitliyiz---

Sisi: Gazze'de ateşkesten ümitliyiz

Sisi: Gazze'de ateşkesten ümitliyiz
28 Şubat 2024 - 19:32 borsagundem.com

Başkent Kahire'de düzenlenen bir programda konuşan Mısır Cumhurbaşkanı Sisi, "Birkaç gün içinde Gazze'de ateşkes için ümitliyiz" ifadelerini kullandı

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi, gelecek birkaç gün içinde Gazze Şeridi'nde ateşkes konusunda ümitli olduklarını söyledi.

Başkent Kahire'de düzenlenen bir programda konuşan Sisi, beklenen ateşkes ile birlikte Gazze Şeridi'ndeki insanlara tüm alanlarda gerçek bir yardımın başlayabileceğini dile getirdi.

Gazze'de ateşkes ihtimaline ilişkin Sisi, "Birkaç gün içinde Gazze'de ateşkes için ümitliyiz" dedi.

Sisi, çekişme zamanlarında doğru yanlış birçok şeyin söylendiğini ancak Refah Sınır Kapısını yardımların ulaştırılması için bir imkan olarak değerlendirdiklerini ifade etti.

"FİLİSTİN DAVASINA DESTEĞİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Gazze'ye yardım konusunun bazılarının sandığı gibi kolay bir husus olmadığına dikkati çeken Sisi, "Bazıları bizlerin söylediklerimiz ile yaptıklarımızın ayrı şeyler olduğunu düşünüyor" ifadelerini kullandı.

Sisi, "Desteği sürdürüyoruz ve başkenti Doğu Kudüs olan 1967 sınırlarında bir Filistin devletine ulaşana dek, Filistin davasına desteğimizi sürdüreceğimizi vurgulamamız gerekiyor" değerlendirmesinde bulundu.

Blinken: Filistin'de barışı tesis etmek için büyük fırsata sahibiz

 

Erdoğan: Barışa giden yol, Filistin devletinin kuruluşundan geçiyor  

 

Biden'dan Gazze itirafı! 27 binden fazla masum Filistinli sivil öldürüldü

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)