E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSınır dışı edilen yolcu olay çıkardı: THY uçağı acil iniş yaptı---

Sınır dışı edilen yolcu olay çıkardı: THY uçağı acil iniş yaptı

Sınır dışı edilen yolcu olay çıkardı: THY uçağı acil iniş yaptı
07 Eylül 2023 - 00:53 borsagundem.com

Türkiye'den sınır dışı edilen yolcu, THY uçağında olay çıkardı. Kaptan pilot güvenlik nedeniyle Malta Havalimanı'na acil iniş yaptı

İstanbul-Douala seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bulunan ve Türkiye'den sınır dışı edilen bir yolcu olay çıkardı. Uçağın kaptan pilotu uçuş güvenliği sebebiyle Malta Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Edinilen bilgiye göre, THY'nin TK-667 sefer sayılı Boeing 737 MAX tipi uçak Kamerun'un Douala seferini yapmak üzere dün saat 17.50'de İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaptı.

YOLCULARLA VE KABİN EKİBİYLE TARTIŞTI

Uçağın kalkışından bir süre sonra Türkiye'den sınır dışı edilen bir yolcu, uçakta ilk önce yolcularla sonra da kabin ekibiyle tartışmaya başladı. Bunun üzerine kabin görevlileri durumu uçağın kaptan pilotuna bildirdi.

Sınır dışı edilen yolcunun uçuş güvenliğini tehlikeye sokması nedeniyle, uçağın kaptan pilotu Malta Uluslararası Havalimanı hava trafik kontrol kulesiyle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi.

THY uçağı yerel saatle saat 18.30'da havalimanına sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi.

THY'den Avrupa seferlerinde gecikme uyarısı

 

THY uçağında intihar: Acil iniş yapıldı

 

Erdoğan, THY Genel Kurulu öncesi Bolat ile görüşecek

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)