E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemSinan Oğan: Artık yeni bir dönem başlıyor!---

Sinan Oğan: Artık yeni bir dönem başlıyor!

Sinan Oğan: Artık yeni bir dönem başlıyor!
28 Mayıs 2023 - 21:59 borsagundem.com

Seçimde Erdoğan'a desteğini açıklayan Sinan Oğan seçim sonuçlarına ilişkin, "Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası; kaybeden linç kültürü ile terör iltisaklı partiler olmuştur" diye konuştu.


Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turunda aday olan Sinan Oğan'ın açıklamaları şöyle:

"Cumhurbaşkanlığı seçim süreci tamamlanmıştır. Bu sonuca göre ilk turda bizden desteğini esirgemeyen seçmenimiz ikinci turda da önemli ölçüde desteğini devam ettirmiş ve Türkiye’nin istikrarı yönünde oyunu kullanmıştır. Seçmenimiz bu oylar Sinan Oğan’a verilmedi diyenlerin heveslerini kursağında bırakmış, bize güvenmiş ve önemli ölçüde bizim olduğumuz yeri seçmiştir.

Buradan PLANA SADIK KALan tüm vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Artık yeni bir dönem başlıyor, Kazanan Türk milliyetçileri, Atatürkçüler, Türk milleti ve Türk dünyası, kaybeden linç kültürü ile terör terör iltisaklı partiler ve onlara güvenenler olmuştur."

Türkiye'de seçim sonuçları kutlanıyor

 

MHP lideri Bahçeli'den seçim değerlendirmesi!

 

Erdoğan: 85 milyon kazandı, Türkiye Yüzyılı'nın kapısını açtık

 

Bahçeli'nin oy kullandığı sandıktan kim çıktı?

 

YSK Başkanı son durumu açıkladı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HASAN TOSUN29 Mayıs 2023 10:17

    KILIÇDAROĞLU KAZANAMADIĞI İÇİN ŞÜKÜR  ETSİN,KAZANSAYDI;PKK,HDP,FETÖ DEDİKLERİNİ YAPTIRMAK İÇİN HER GÜN DÖVERLERDİ,DAYAK YEMEKDEN KURTULDU,ATATÜRKÜN PARTİSİ KİMLERE KALDI;ATATÜRKÜN ADI VAR KENDİSİ FİKİRLERİ YOK;CHP NİN  BAŞINDA KASET KUMPASIYLA FETÖCİLERİN GETİRDİĞİ KUKLA KEMAL VAR;SAĞINDA FETÖ SOLUNDA PKK VAR,ZAVALLI HALK ŞAŞKIN,ARTIK ATATÜRKÇÜYÜZ DİYENLER BU CHP Yİ TERK ETSİN ÇÜNKÜ ATATÜRK ORDA YOK.

  • DEPREMZEDE29 Mayıs 2023 12:47

    ÇOK DOĞRU,İKTİDARA CHP GELMEK İÇİN ,TERÖRİST PKK VE FETÖYE BOYUN EĞDİ,ODA OLMADI,BUNLARI CHP  YE OY VERENLER GÖRMÜYORMU,GÖRÜPDE OY VERİYORSA HAİNDİR,ATATÜRKÇÜ DEĞİLDİR.KILIÇDAROĞLU ATATÜRKÇÜ OLSAYDI ATATÜRKÜN MİNNET ETMEYECEĞİ  TERÖRİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPMAZDI.DEMEK DEĞİL,CANAN KAFTANCIOĞLU ATATÜRKÇÜ OLMADIĞINI SÖYLÜYOR,PKK LILARA YANDAŞ OLUYOR,BUNLAR BU PARTİDEN ATILMALI YADA ATATÜRKÇÜLER,VATANPERVERLER BU CHP Yİ TERK EDİP MEMLEKET PARTİSİNE KOŞMALI.ATATÜRKÇÜLER ORDA,GELİYORUZ!.........

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK29 Mayıs 2023 10:40

    CHP deki zihniyet 50 sene önce ne ise şimdi de aynı.ATATÜRK ün zamanında uçak otomotiv çok şeyler yaptık hepsini bunlar kapattırmış basından okuyoruz.Baraj yapılıyor imiş bu yapılmasın şehri su basar patlar ise istiyorlar ki halk cahil kalsın bizlerde saltanaz sürelim.chp de vizyon ve projeleri olmayan dede den toruna koltuğu kaptım mı ölene kadar siyaset yapıp partiyi yeni çağa ayak uyduramayan kadrolar gelmez ise 100 seçime girse asla kazanamayız.

  • Vatandaş29 Mayıs 2023 08:33

    Nasıl yeni bir dönem olacak. Hükümet aynı baştaki aynı ayrıştırıcı sözlere devam ekonomi politikası aynı vs

  • Vatandaş 29 Mayıs 2023 00:03

    Erdoğan dünya lideri diye boş yere söylemiyoruz. Kaç lideri tarihin çöplüğüne attı Erdoğan. Bir keMALi atamadı. Adam de ne yüz kaldı, ne başka bir şey. Kılıçtaroğlu gibi bir karakter dünyada gözükmemiştir. Bula bula ülkemizde Erdoğan'a denk geldi. Erdoğan yene yene bıkmadı keMAL yenilgiye doymadı. Arkadaş insanda biraz utanma olur. Yazık bu seçmene. Bu seçmen bir de AK PARTİ seçmenine koyun diyor. AK PARTİ seçmenide her seferinde koyuyor. Asıl bunlar o bahsettikleri. Yazık vallahi bu seçmene. Bunlar kendi çapında eğlensinler yeterki Erdağan'a ayak bağı olmasınlar. Dünya liderine sonsuz sevgiler, saygılar.

  • ALİ HAYDAR TÜRKÜBAŞI29 Mayıs 2023 10:42

    CHP deki tüm milletvekilleri ve genel başkan koltuklarına makamlarına japon yapıştırıcısı ile kendilerini yapıştırmışlar asla bu millet oy vermez.özertlik ne demek teröristlere selam vermek ne demek yunanistan abd nin ab nin tezlerine boyun eğmek ne demek.chp danışmanlarından ve tüm milletvekillerini de değiştirmez ise hiç seçim kazanamazlar.

  • Çakır 28 Mayıs 2023 23:13

    Kılıçdaroğlu yanlızım diyor ya külliyen yalan batı ABD içerideki tüm örgütler vakıflar kimin yanındaydı çok iğrenç tavır hâlâ ben kazandım diyor pes

  • Cem28 Mayıs 2023 22:53

    Ne oldu..burada zubukler erdogan soyle boyle...Kabul edeceksin tebrik edeceksin halk ne derse our.. gercek demokrasi budur..ha 13 secim kaybedip..hala baskanim diye utanmaz dictator kim siz bilin.

  • Ahmak grup sizi 28 Mayıs 2023 22:30

    Satılmış adam

  • HASAN HÜSEYİN KIZILIRMAK29 Mayıs 2023 10:49

    Vatanımızı parçalamak isteyenler, özertlik isteyenlere, Anayasa dan Türk dilini ve Türk lüğü çıkartmak isteyen BAYKAR MAKİNAYI KAPATMAK İSTEYENLER bunları söyleme ülkücü ve milliyetci birisine bunları söyle haysiyetsiz onursuz omurgasız vatanhaini seni.

  • baran29 Mayıs 2023 09:50

    Seni çakal seni!  Bundan sonra ayağını denk al.  Yurt dışında bu kadar pkk lı fetoşçu ite rağmen vatandaşlarımız sizin yüzünüze tükürdü.  Satılmışlıktan bahsedecek en son it sensin.