E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriServe Kırtasiye'den ayrılma hakkı açıklaması---

Serve Kırtasiye'den ayrılma hakkı açıklaması

Serve Kırtasiye'den ayrılma hakkı  açıklaması
24 Mart 2015 - 10:11 borsagundem.com

Serve Kırtasiye, ayrılma hakkını kullanmak isteyen yatırımcılar için ayrılma hakkı kullanım fiyatı açıklamasında bulundu

Serve Kırtasiye'nin ayrılma hakkı kullanımına ilişikin KAP açıklamasında yarılma hakkı kullanım fiyatı, ayrılma hakkı kullanımı başvurusu ve formalara ilişkin bilgileryer aldı.

Serve'den KAP'a yapılan açıklama şöyle:

''Serve Kırtasiye Sanayi ve Ticaret A.Ş.’nin “varlık satışı” işleminin görüşüleceği 23 Mart 2015 Pazartesi saat 11:00’da Abbasağa Mah. Jandarma Mektebi Sok. 16/A Yıldız Beşiktaş İstanbul adresinde yapılacak Olağan Genel Kurul Toplantısına şahsen veya vekalet vererek katılan varlık satışı kararına ait gündem maddesine karşı olumsuz oy kullanan ve muhalefet şerhini Olağan Genel Kurul toplantı tutanağına işleten pay sahiplerimizin 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 24 üncü maddesi ve II-23.1 sayılı Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği çerçevesinde ayrılma hakları bulunmaktadır.

Şirketin 23 Mart 2015 tarihinde yapılacak Olağan Genel Kurul toplantısına şahsen veya vekalet vererek katılmayan ve/veya bu genel kurulda söz konusu karara karşı olumsuz oy kullanarak muhalefet şerhini Olağan Genel Kurul Toplantı tutanağına işletmeyen pay sahiplerimizin ayrılma hakkı olmayacaktır.

Ayrılma hakkı, şirket genel kurulunun gerçekleştirileceği günden bir önceki gün saat 23:59 itibariyle, Merkezi Kayıt sisteminde mevcut bulunan şirketin pay sahipleri listesi çerçevesinde ve genel kurula katıldığı pay adedi ile sınırlı olarak doğacaktır. Ayrılma hakkının pay sahiplerinin bu tarih itibariyle sahip olduğu tüm bu payların tamamı için kullanılması gerekmektedir. Paylar üzerinde intifa hakkı bulunması durumunda ve oy hakkının intifa hakkı sahiplerince kullanıldığı hallerde, intifa hakkı sahibi ayrılma hakkını kullanamaz. Bu durumda, pay sahiplerinin veya temsilcilerinin ayrılma hakkını kullanabilmesi için genel kurul toplantısına katılarak varlık satışı kararına karşı olumsuz oy kullanması ve muhalefet şerhini toplantı tutanağına işletmesi zorunludur.

Ayrılma hakkı fiyatı Sermaye Piyasası Kurulunun II-23.1 sayılı “Önemli Nitelikteki İşlemlere İlişkin Ortak Esaslar ve Ayrılma Hakkı Tebliği”nin 10 uncu maddesi çerçevesinde 1,00 TL nominal değerli beher pay başına 0,74 TL olarak belirlenmiş olup ayrılma hakkına ilişkin şartları sağlayan pay sahiplerimize yapılacak ödeme şirketimiz kaynaklarından karşılanacaktır.

Ayrılma hakkı doğan pay sahiplerinin, bu haklarını kullanabilmeleri için Olağan Genel Kurul Toplantısını izleyen en geç 15 iş günü içinde (25.03.2015-14.04.2015) ayrılma hakkına ilişkin işbu duyuru ekinde yer alan ve Ayrılma Hakkı Kullanım Formu ve eklerini Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş. tarafından “Ayrılma Hakkı Kullanım Formu”unda belirtilen faks numarasına göndermeleri gerekmektedir.

Ayrılma haklarını kullanmak için 14/04/.2015 tarihi saat 17:00’e kadar Ayrılma Hakkı Kullanım Formlarını Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş.’ye iletmeyen pay sahiplerimizin ayrılma hakkı sona erecek olup, olası herhangi bir gecikme dahil olmak üzere Şirketimize ve Gedik Yatırım Menkul Değerler A.Ş ‘ye atfedilmeyecek sebeplerden dolayı Şirketimiz sorumlu olmayacak ve Şirketimizin ilgili ortağın paylarını satın alma yükümlülüğü kalmayacaktır. Ayrılma hakkını kullanan pay sahiplerinin şirket hesabına virmanladıkları payların şirketimiz tarafından geri alınabilmesi için şirketimiz yönetim kurulu yetkilendirilmiştir.''

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 39,38
En Yüksek: 36,44
En Düşük: 36,00
Değişim 18,26 %
FK: 469,27
PD / DD: 33,26
İşlem Hacmi 1.932.534
Toplam Adet: 50.760
Ağırlıklı Ort.: 36,16
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)