E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKripto ParalarSEC'in dava açtığı Tron: SEC dünya çapında bir düzenleyici değildir---

SEC'in dava açtığı Tron: SEC dünya çapında bir düzenleyici değildir

SEC'in dava açtığı Tron: SEC dünya çapında bir düzenleyici değildir
01 Nisan 2024 - 08:32 borsagundem.com

Tron, ABD'nin SPK'sı olarak görev yapan SEC'in açtığı davanın reddedilmesini talep etti ve token satışlarının ABD sınırlarında yapılmadığını vurguladı.

Tron, küresel platformlarda yabancı kullanıcılara satılan dijital varlıkları yönetme yetkisi olmadığını söyleyerek ABD'de SEC tarafından açılan davanın reddedilmesini talep etti.

Tron, tokenlerin satışının tamamen ABD dışında olduğunu söyledi.

SEC, geçen yıl Mart ayında Justin Sun, Tron Vakfı ve diğerlerine elektronik mahkeme celbi çıkarmış ve onları kayıtsız menkul kıymetlerin yasadışı satışı, dolandırıcılık ve piyasa manipülasyonu ile suçlamıştı.

Tron Vakfı'nın 28 Mart'ta New York federal mahkemesinde yaptığı ret başvurusunda, "SEC dünya çapında bir düzenleyici değildir ve ABD güvenlik yasalarını ağırlıklı olarak yabancı davranışlara uygulama çabası çok ileri gitmektedir" dedi.

Singapur merkezli Tron, dilekçesinde SEC'in davasının, yetkisinin olmadığı "küresel platformlarda yabancı alıcılara yabancı dijital varlık tekliflerine" karşı olduğunu söyledi.

Tron, tokenlerin ABD pazarından kaçınmak için atılan adımlarla "tamamen yurtdışında" satıldığını ve SEC'in "başlangıçta herhangi bir ABD sakinine teklif edildiğini veya satıldığını" iddia etmediğini iddia etti.

Binance, Tron'da USDC para yatırma ve çekme işlemlerini durduruyor

 

SEC'den Ripple'a 2 milyar dolarlık para cezası talebi

 

SEC başkanından kripto uyarısı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)